בהשראת המתכונים של סבתא: המקום הזה מציע בופה מרקים ללא הפסקה

בצל וכרישה, עגבניות ואורז וארטישוק ירושלמי וערמונים, והכל בתוך בופה "אכול כפי יכולתך" עם המון לחם וקרוטונים כפריים. פסטיבל המרקים החורפי בירושלים יוצא לדרך

  • פורסם ב:
  • 27/12/2018 13:23
  • |
  • כתבים:
  • אוכל 13

בחוץ מתחיל להתקרר היטב, החימום עובד שעות נוספות ושמיכת הפוך נכנסה לכוננות ספיגה. הכפילו את כל זה ותקבלו את הקור הירושלמי הקשוח שלא תמיד מאפשר את הוצאת החוטם מהבית. מזל שבדיוק השבוע החל "פסטיבל מרקים חורפי" המוקדש לנוזל המחייה והמחמם של החורף, אותו תוכלו לגמוע בבופה ללא הגבלה, עד שהגוף יגיע לטמפרטורה הנכונה. "פסטיבל המרקים" יתקיים זו השנה הרביעית במלון "ענבל" בירושלים ויכלול שישה סוגי מרקים שיכין השף ניר אלקיים, ששימר את מתכוני סבתו ומקים אותם לתחייה בפסטיבל החורפי המחמם.

 
 
 
 פשוט מושלם

גם הוא יהיה שם. מרק בטטה( תמי שיבק)

 

המגוון ישתנה מדי יום, אך המרקים שיככבו באופן קבוע הם מרק בטטה, בצל וכרישה, עגבניות ואורז, ארטישוק ירושלמי וערמונים, לצד שלל לחמים, מטבלים ותוספות למרק דוגמת קרוטונים, שקדי מרק וברוסקטות בטעמים. הפסטיבל הוא כאמור בשיטת "אכול כפי יכולתך" בשירות עצמי ומחירו 69 שקלים לאדם.

>> פסטיבל המרקים במלון ענבל  מתקיים בימים א'-ה' בין השעות 12:00-22:00 וינעל ביום חמישי ה-28.2.

מלון ענבל - זאב ז'בוטינסקי 3, ירושלים