מנחשים איזה שיא גינס האנשים האלה שברו כרגע?

במשך 12 שעות, עבדו מאות טבחים ואנשי צוות ארגנטינאים על כניסה לספר השיאים של גינס. המשימה הושלמה בהצלחה, ועכשיו נשאר רק לטעום מהשיא החדש | צפו

שיא טעים: 400 טבחים ואנשי צוות עבדו במשך 12 שעות ברצף בבואנוס איירס, בירת ארגנטינה, ויצאו מזה עם שיא גינס חדש - כאשר ייצרו בחצי יממה לא פחות מ-11 אלף פיצות.

הארגנטינאים, ששברו שיא שנקבע באיטליה, השתמשו ב-3,000 קילו קמח ו-2,700 קילו גבינת מוצרלה, ב-1,200 ליטר של רוטב עגבניות, כ-140-150 ליטר שמן ובלא פחות מ-88 אלף זיתים. השיא הקודם, למי שתהה, עמד על 10,065 פיצות "בלבד" באותה מסגרת זמן, ונקבע על ידי איטלקים (איך לא) ב-13 ביוני 2017. ואגב, אם תהיתם מה הופך פיצה לראויה לספר השיאים של גינס - היא חייבת להיות בקוטר של 30.5 סנטימטר ולהכיל רוטב, גבינה ובשר.

 
 
 

ומכיוון ששיא אחד אף פעם לא מספיק, הם שברו על הדרך גם את שיא גינס להגשת אמפנדס ב-8 שעות, כשהוציאו גם 11 אלף יחידות כאלה. האמפנדס, המאפה הארגנטינאי הפופולרי, היה צריך להיות באורך של 10 סנטימטרים כדי לעמוד בקריטריון.