מחפשים תוספת? בסלט הקינואה הזה יש משהו מיוחד

שף גולן ישראלי מכין לנו חזה עוף עם סלט של קינואה חומה, ששונה מקינואה לבנה ומתאימה גם למזג האוויר הנוכחי. ואם אתם כבר מביאים עלים, לא חייבים לקצוץ אותם

חומרים ל-10 מנות
 

• ק"ג קינואה חומה
• 10 יחידות חזה עוף צרוב על גריל 
• 50 יחידות אספרגוס חלוט 3 דקות במים רותחים
• 200 גרם חמוציות 
• 100 גרם פטרוזיליה קצוצה
• שמן זית 
• מלח, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה


מבשלים את הקינואה עד רכות 
את החזה מטבלים בשמן זית מלח ופלפל שחור גרוס צורבים בגריל צורבים על גריל 
ופורסים לרצועות 
את האספרגוס חולטים 3 דרות במים רותחים 
בקערת ערבוב מערבבים את כל החומרים 
ומגישים בצלחת פסטה

קונפי שום

מצרכים:
200 גרם שיני שום טריות קלופות 
1/2 ליטר שמן זית פיקואל 
2 ענפי תימין 
50 גרם מלח גס

אופן הכנה:
להביא את השמן לרתיחה של בעבוע, לבשל כ-20 דקות - ולהוריד מהאש
 


המתכונים באדיבות שף מלון דן אכדיה - גולן ישראלי