עוגיות שקדים קראמבל מלוחות , מתוך התוכנית מאפים ומתוקים
מתכון לעוגיות שקדים מלוחות של מיקי שמו
עוגיות חמאה פריכות מנוקדות בשקדים מלוחים שלא תוכלו להפסיק לנשנש
מצרכים:
170 גרם חמאה קרה
120 גרם סוכר
120 גרם אבקת שקדים
5 גרם מלח
140 גרם קמח
50 גרם שקדים מלוחים טחונים במעבד מזון
אופן הכנה:
- חותכים את החמאה הקרה לקוביות קטנות.
- מערבבים את שאר החומרים בקערת מיקסר עם וו גיטרה.
- מוסיפים את החמאה תוך כדי ערבוב במהירות איטית ומערבבים עד קבלת פירורים קטנים.
- מפזרים את הפירורים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
- אופים ב-170 מעלות כ-15 דקות. בגמר האפייה חותכים למלבנים ומגישים כעוגיות .
המתכון פורסם במקור ב-31.8.2011