טארטים של גבינה אישיםי ומפנקים, יח"צ

מתכון לטארט גבינה ופירות יער

רוצים להכין קינוח מתוק, מרשים וחגיגי במיוחד? טארט גבינה בניחוח וניל עם חמיצות עדינה של פירות יער

  • פורסם ב:
  • 25/05/2011 11:28
  • |
  • עודכן ב:
  • 06/05/2018 10:03
  • |

מצרכים: ( ל-10 טארטים)

1/2 חבילה של ריבועי בצק עלים מופשרים (400 גרם)

1 ביצה טרופה

למלית:

1 קופסה גבינת ריקוטה 5% ללא מלח (250 גרם)

1/4 כוס שמנת מתוקה (60 מ"ל)

1/4 כוס סוכר (50 גרם)

גרגרים ממקל וניל אחד או 1 כפית תמצית וניל אמיתית

1 קופסה פירות יער טריים

להגשה:

פירות יער טריים (לא חובה)

אופן הכנה: 

  • מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים שתי תבניות אפייה בנייר אפייה
  • מערבבים את גבינת הריקוטה, הסוכר, השמנת מתוקה והוניל בקערה עד לקבלת קרם חלק ללא גושים (אפשר להעביר את הקרם דרך מסננת).
  • מסמנים על ריבועי הבצק שוליים בעובי 1 ס"מ בלי לחרוץ.
  • מניחים כף מלית במרכז ריבוע הבצק ומורחים על הבצק, מלבד השוליים.
  • מפזרים 5-4 פירות יער על המלית.
  • מברישים את השוליים במעט ביצה.
  • אופים 30-25 דקות עד להזהבה.
  • מפזרים פירות יער טריים על הטארטים ומגישים.

המתכון באדיבות חברת מעדנות.

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2011