כוכב השולחן. סלט אנדיב ותפוחים בוויניגרט דבש, שרית גופן

מתכוננים לפסח: סלט אנדיב, תפוח ורימון בוויניגרט דבש

אלגנטי, קליל, קל להכנה ויגרום לכל האורחים לחשוב שמאיר אדוני ביקר אצלכם במטבח. הנה מנת הרושם שלכם לסדר פסח, אבל לא רק

  • פורסם ב:
  • 23/03/2017 17:16
  • |
  • עודכן ב:
  • 05/06/2018 14:00
  • |
  • כתבים:
  • אוכל 13

המתכון באדיבות חוות תקוע

מצרכים:

לסלט

2-3 ראשי אנדיב, מופרדים לעלים


2 תפוחי עץ גראנד סמית, חתוכים לפרוסות דקות


1 רימון, מפורק לגרגירים


חופן שקדים, פרוסים וקלויים


1 חבילה עלי רוקט/ ארוגולה

לוויניגרט

¾ כוס שמן זית עדין


2 כפות חומץ תפוחים


1 כפית חרדל


3 כפות דבש


קורט מלח ופלפל

אופן ההכנה:

  • מכינים את הוויניגרט: שמים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת ומנערים היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
  • מניחים בצלחת את את מרכיבי הסלט אחד על השני בצורה מעגלית מסודרת. רגע לפני ההגשה יוצקים את הרוטב ומערבבים.

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2017