גלידה, אפיק גבאי

5 דקות, צאו: כך תכינו גלידת תפוח בננה בניחוח וניל

5 דקות עבודה, 4 מצרכים בלבד ויש לכם גלידה בריאה, טבעונית וטעימה במיוחד. ננה שרייר עם טריק קטן למתכון מיוחד

  • פורסם ב:
  • 01/02/2015 12:30
  • |
  • עודכן ב:
  • 01/02/2015 18:06
  • |

כשמכינים את ה"גלידה" חשוב לאכול אותה מיד ולא לחכות. תהיו עירניים והקפידו לא לערבב יותר מידי אחרת יתקבל שייק.

סוג מתכון: טבעוני | זמן הכנה: 5 דקות | 2-3 מנות | רמת קושי: קל

מצרכים:

1 בננה קפואה בשלה


תפוח מתקתק, קלוף וחתוך


1/4 כוס חלב סויה או חלב שקדים


3 טיפות וניל טבעי


אופן הכנה:

  • מכניסים את הבננה והתפוח לבלנדר.
  • מוסיפים את חלב הסויה או השקדים והוניל ומערבבים במהירות גבוהה
  • יש להקפיד שלא לערבב מעבר לקבלת מרקם הגלידה אחרת הגלידה תהפוך לשייק.
  • מוזגים לכוסות יפות ומגישים.

המתכון באדיבות ננה שרייר ממסעדת ננוצ'קה