סלט תפוחי אדמה עם שעועית וסלמון, מתוך התוכנית פעמיים אהרוני

סלט תפוחי אדמה עם שעועית וסלמון

איך מכינים סלט קליל, בריא עם טעמים עדינים של סלמון? בקלות: תמרה אהרוני עם מתכון משגע לסלט תפוחי אדמה, שעועית ורוטב ממכר

  • פורסם ב:
  • 26/02/2015 15:32
  • |
  • עודכן ב:
  • 28/03/2018 11:28
  • |

תמרה אהרוני

סוג מתכון: דגים | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: חצי שעה | רמת קושי: קל

מצרכים:

400 גרם תפוחי אדמה קטנים, קלופים וחצויים


200 גרם שעועית ירוקה דקה


חופן עלי ארוגולה שטופים


2 קופסות סלמון מעושן


מלח ופלפל



לרוטב:
1 כף חרדל


2 שני שום, קצוצות


3 כפות שמן זית


מלח ופלפל גרוס


כף מיונז


מיץ מלימון 1


עירית קצוצה


אופן הכנה:

  • מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח, עד שהם מתרככים.
  • שלוש דקות לפני סיום בישול תפוחי האדמה, מוסיפים ומבשלים את השעועית לשלוש דקות. מסננים.
  • מסננים את הסלמון מהנוזלים.
  • בקערה גדולה מערבבים את הסלמון, תפוחי האדמה, השעועית והארוגולה.
  • מערבבים את מרכיבי הרוטב היטב.
  • יוצקים את הרוטב לקערת הסלט.
  • מפזרים מעל הכל עירית קצוצה.

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2015