פיצה מלאווח, קרן ביטון כהן

ארוחה ב-10 דקות: מלאווח פיצה עם תוספת שעושה את כל ההבדל

עצלנים? רעבים? ספונטניים? זה בדיוק המתכון בשבילכם! תמרה אהרוני מכינה מלאווח פיצה משגע ב-10 דקות, עם תוספות נהדרות שהופכות אותו לארוחה משביעה

  • פורסם ב:
  • 26/02/2015 14:14
  • |
  • עודכן ב:
  • 11/04/2018 11:00
  • |

תמרה אהרוני

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 25 דקות | רמת קושי: קל

מצרכים

חבילת מלאווח קפואה


קופסת עגבניות מרוסקות


כפית אורגנו יבש


1 כף שמן זית


עלי בזיקום קרועים


2 שיני שום, כתושות


מלח, פלפל


כדורי בייבי מוצרלה


אופן הכנה:

  • מערבבים את העגבניות, שום, שמן זית, מלח, פלפל ואורגנו יבש.
  • קולים את המלאווח על מחבת משומנת משני צדדים.
  • מניחים את המלאווח על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  • שמים על כל מלאווח 3 כפות רוטב עגבניות ומפזרים מעל חצאי מוצרלה.
  • מכניסים לתנור חם לעשר דקות.

ואם לא מתחשק לכם פיצה, יש אופציה נוספת: סמבוסק מלאווח במילוי גבינות


מצרכים:


2 מלאווח


1/2 כוס קשקבל, מגורדת


1/2 כוס גבינה בולגרית, מפוררת


פטריות, קצוצות


2 כפות פסטו


אופן הכנה:

  • מערבבים את הגבינות, הפטריות והפסטו בקערית.
  • קולים את המלאווח על מחבת משומנת כשלוש דקות, הופכים ושמים על חצי מלאווח מהצד הקלוי את תערובת הגבינות.
  • מקפלים לשניים וממשיכים לקלות משני צדדים.

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2015