כנפי עוף מטוגנות על כיריים אינדוקציה של סמסונג , צילום מסך

כנפי עוף מטוגנות

מתכון מהיר ופשוט של כנפי עוף מתקתקות, מטוגנות ברכז של לימונים

  • פורסם ב:
  • 13/12/2010 10:40
  • |
  • עודכן ב:
  • 13/12/2010 10:40
  • |

סטריפ

מתכון

מצרכים:

16 כנפי עוף מנוקות, חצויות לשניים
2 ביצים טרופות עם מלח ופלפל
1 כוס קמח

לרוטב:

3 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות
3 ס"צ שורש ג'ינג'ר קצוץ
3 בצלי שאלוט קצוצים
3 כפות רכז רימונים
3 כפות סוכר חום
2 כפות מיץ לימון
חצי כוס מים
עירית קצוצה

אופן ההכנה:

טובלים את הכנפיים בביצה ואחר כך בקמח ומטגנים בשמן עמוק כמה דקות, עד שהכנפיים שחומות. שמים במחבת רחבה או בווק את השמן וכשהוא חם מטגנים בו את השום, ג'ינג'ר ושאלוט, מטגנים דקה. מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הכנפיים ומבשלים יחד שלוש דקות, עד שהרוטב סמיך יפה ומצפה את הכנפיים.
מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל את העירית ומגישים עם צ'יפס.

מתכונים נוספים:

פסטה לימון ועלי רוקט>>

פסטה על לבבות ארטישוק>>

קבב דגים בתוספת שעועית ירוקה>>

אטריות מוקפצות בליווי נבטים ובצל ירוק>>

פורסם לראשונה ב-2010