ברד פודינג, אפיק גבאי

סכנת התמכרות: ברד פודינג שעשוי מהמאפה הכי מושחת שיש

כשקוראסונים הם רק חלק מהמתכון, אנחנו יודעים שמדובר בפצצה מתוקה וחמאתית שלא תוכלו להפסיק לטרוף

  • פורסם ב:
  • 23/03/2017 17:16
  • |
  • עודכן ב:
  • 10/02/2018 20:27
  • |
  • כתבים:
  • אוכל 13

ברד פודינג אלוהי מקרואסונים חמאתיים


המתכון באדיבות לירז שדה, שפית מסעדת בראסרי עין כרם

(6-8 מנות)

החומרים:

10 קוראסונים איכותיים קטנים או 3 גדולים (אפשר להחליף ב 7 פרוסות לחם לבן/ חלה, וכמובן שאפשר גם להוסיף שאריות עוגה בחושה / בריוש)


2 בננות חתוכות


חופן פקאנים/ בוטנים מסוכרים/ אגוזי לוז / שקדים


לבלילה:

ליטר שמנת מתוקה


100 גרם סוכר


1 כפית תמצית וניל


10 ביצים

להגשה:

מעט שמנת חמוצה

אבקת סוכר

עוד כתבות שיעניינו אתכם:

>> שריפה פצה במסעדה המפורסמת במתחם שרונה

>> טריק להכנת צ'יפס בטטה כמו במסעדה

אופן ההכנה

  • מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים את כל חומרי הבלילה. מסדרים בתבנית את הקרואסונים, הבננות והאגוזים.
  • שופכים מעליהם את הבלילה ומניחים בטמפרטורת החדר לפחות חצי שעה עד חספיגת הבלילה בקרואסונים.
  • מכניסים לתנור למשך 25 דקות. מגישים ישר עם שמנת חמוצה ואבקת סוכר.
ברד פודינג
 

ברד פודינג(אפיק גבאי)