סיגרים במילוי מרציפן, נועם פריסמן

סיגרים במילוי מרציפן • מתכון של ישראל אהרוני

שלושה רכיבים ויש לכם את קינוח הפרווה המושלם, לארוחה חגיגית או סתם לנשנוש כיפי

  • פורסם ב:
  • 16/07/2015 15:12
  • |
  • עודכן ב:
  • 27/03/2018 06:23
  • |

ישראל אהרוני

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 30 דקות | רמת קושי: קל

מצרכים

400 גרם מרציפן גולמי מאיכות טובה


1 כף קליפת תפוז


ריבועי בצק פילו



מעט דבש לזילוף

אופן הכנה

  • לשים מעט את המרציפן עם קליפת התפוז עד שהוא מתרכך מעט.
  • מגלגלים מהתערובת אצבעות של כעשרה ס"מ.
  • מגלגלים את הפילו סביב אצבעות המרציפן לסיגר ומדביקים עם קמח מעורבב במעט מים.
  • מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
  • מזלפים מעל מעט דבש ומגישים.

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2015