פרח דג צלוי ברכז רימונים, סויה, ג'ינג'ר ושום, שני צדיקריו

פרח דג צלוי ברכז רימונים, סויה, ג'ינג'ר ושום • מתכון מתוך סופר שי-לי

שי-לי ליפא, עם שיטה מקורית להגשת דג ברוטב פשוט וטעים, שנשאר עסיסי במיוחד

  • פורסם ב:
  • 16/07/2015 15:12
  • |
  • עודכן ב:
  • 20/08/2018 07:00
  • |

סוג מתכון: דג | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 30 דקות | 6 מנות | רמת קושי: קל

מצרכים

3 דגי אמנון חתוכים ל-6 פילטים, עם העור


1/3 כוס רכז רימונים


2 כפות רוטב סויה


1 כף שמן זית


2 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי קצוץ דק


2 שיני שום קצוצות דק


מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנה

  • מוציאים את הדגים מהמקרר כ-30 דקות לפני ההכנה.
  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • מערבבים רכז רימונים, רוטב סויה, שמן זית, ג'ינג'ר ושום בקערה.
  • מורחים את הדגים בתערובת ומתבלים במעט מלח ופלפל.
  • מגלגלים כל דג לגליל ומניחים בתבנית הסיליקון.
  • אופים בתנור החם 15-10 דקות עד שהדגים מוכנים.

רוצים לצפות בשי-לי מכינה את המתכון? >> לחצו כאן

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2015