טרטר סלמון ואבוקדו, יחצ

טרטר סלמון ואבוקדו

הכי קייצי: פילה סלמון טרי חתוך לקוביות עם אבודו והרבה לימון ושמן זית

  • פורסם ב:
  • 11/06/2017 18:12
  • |
  • עודכן ב:
  • 24/07/2018 14:00
  • |

אביזרים:

מרקיה עמוקה

ניילון נצמד

מצרכים:

1 חבילת פילה סלמון טרי שופרסל ( 200 גרם פילה סלמון טרי) - חתוך לקוביות קטנות

1 לימון - מיץ הלימון

1 כפית גררת לימון

1 אבוקדו בשל - מרוסק

1 כף שמן שומשום

1 כף שמן זית פרימיום שופרסל

1 שן שום שופרסל - כתושה

1 בצל סגול קטן - קצוץ

1/2 פלפל צ'ילי אדום - קצוץ

1 כפית מלח בישול גס שופרסל

1 כף רוטב סויה לבישול שופרסל

1/2 כוס כוסברה שופרסל - קצוצה

להגשה: 1/4 כוס אגוזי קשיו קלופים - גרוסים

אופן ההכנה:

1. בקערה מערבבים את הדג עם חצי ממיץ הלימון, קליפת הלימון המגוררת, כף שמן השומשום, כף רוטב הסויה, שן השום הכתושה,

פלפל הצ'ילי הקצוץ, מלח גס והכוסברה הקצוצה.

2. מניחים במקרר למשך עשר דקות.

3. בקערה נפרדת מערבבים את האבוקדו עם הבצל הסגול הקצוץ, יתרת מיץ הלימון, מלח ושמן הזית.

4. מרפדים מרקייה בניילון נצמד ומכסים באבוקדו.

5. יוצרים גומה גדולה וממלאים בדג.

6. אוטמים בעזרת הניילון הנצמד לצורת כדור מהודק ומכניסים למקרר למשך עשר דקות.

7. לאחר מכן מסירים בעדינות את הניילון, מפזרים מעל בוטני קשיו גרוסים ומגישים.

 

(יחצ)

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2017