18.12.2018

12:44

עודכן:

להכין את הגוף לנשיקת חצות. סילבסטר בדיינינגס

סילבסטר 2019: איפה לאכול, לבלות ולהשתכר?

אנחנו האחרונים שנשלח אתכם להסתפק במנות קיטשיות בליווי בלונים וורדים אדומים. במסעדות האלה תוכלו לאכול, והרבה. מוכנים לקבל את השנה החדשה עם כפתור פתוח במכנסיים?

עזבו אתכם ממנת יתר של קאווה ובלוני הליום, אין כמו לסיים את השנה האזרחית על בטן מלאה מדי, שיכרות הגיונית ומאנצ'יז שבא על סיפוקו. עכשיו רק נותר לבחור את ארוחת הסילבסטר שתעשה את העבודה בצורה כי טובה. בין מנות בשרים מושחתות, ארוחה טבעונית והררי שוקולד, זה מה שמחכה לכם במסעדות בערב השנה החדשה. שנה טובה וטעימה!

 

>> אתם המארחים השנה? 10 מתכונים מעולים לסילבסטר

>> חובה ליד הוודקה: כך מכינים פילמני אמיתי שלב אחרי שלב

>> לכבוד הנובי גוד: 7 מטעמים מהמטבח הרוסי שחובה לטעום פעם בחיים

 

הלנה


בתפריט: הלנה, השוכנת בנמל קיסריה מול נוף עוצר נשימה, חוגגת את ערב השנה האזרחית החדשה עם התפריט הקבוע של המסעדה ומגוון ספיישלים המשלבים טעמים מסעירים, אותם יצר השף עמוס שיאון.

כמה זה יעלה לכם: אויסטרים לצד חומץ שרי ותותים; מרק קרם ערמונים וברוסקטה של כבד אווז; זרוע תמנון צלוייה בגריל על ניוקי שחור ברוטב זעפרן; חצי לובסטר על קוסקוס בניחוח חמאה שומר ותפוז; סטייק אנטריקוט מקומי זוגי מיושן ומשוייש עם מח עצם וגראטן ארטישוק ירושלמי ופקורינו (58-250 שקלים).

איפה: נמל קיסריה, קיסריה. 04-6101018

 

 סילבסטר בהלנה
 

סילבסטר בהלנה (דני גולן)

 

 

הקומה ה-11


בתפריט: את חגיגות השנה האזרחית החדשה, הכוללת תצפית מרהיבה על העיר ללא הפסקה תל-אביב במסעדת הקומה ה-11 הממוקמת במגדל המרובע של מגדלי עזריאלי. המסעדה תקבל את השנה החדשה בעיצוב חגיגי תחת הנושא" אהבה בשחקים.

כמה זה יעלה לכם: 470 שקלים לזוג.

איפה: מנחם בגין 136 תל-אביב. 03-7774067.

 

אנגוס


בתפריט: חוגגים את פתיחת השנה האזרחית עם חגיגת בשרים זוגית לאוהבי הבשר והפינוקים. ארוחה זוגית עשירה שכוללת מבחר בשרים איכותי ביותר. 

כמה זה יעלה לכם: 390 שקלים.

איפה: רחוב הארבעה 20. 03-7715733.

 

אנגוס
 

חגיגת בשרים לקרניבורים מצטיינים (סטודיו המטבחון)

 

 

ברטון - קרפרי מקומי


 מה בתפריט: שנת 2019 בפתח ומסעדת ברטון - קרפרי מקומי חוגגת את ערב השנה החדשה עם מגוון מנות שהורכבו לכבוד המאורע. המנות הייחודיות יוגשו במסעדה עד גמר המלאי. 

כמה זה יעלה לכם: בין המנות המוצעות, ניתן למצוא את ספיישל סילבסטר - נוטלה, תותים וחלב מרוכז. ניתן לקבל גם בגרסה נטולת הגלוטן. 30 שקלים.

איפה: אבן גבירול 52 תל אביב. 03-6358221.

 

 מתפנקים בסילבסטר

מתפנקים בסילבסטר ( ברטון קרפרי מקומי)

 

גרינברג ביסטרו


 בתפריט: בביסטרו האינטימי הממוקם באזורי ח"ן בתל אביב, יוגשו לצד התפריט בערב הסילבסטר מגוון ספיישלים הנאים בציר של הביסטרו הניו יורקי לצרפתי לערב השנה החדשה.

כמה זה יעלה לכם: Clear water Scallop - סקאלופ טרי צרוב בחמאה חומה ,אנשובי, שום, לחם ופטרוזיליה (58 ש״ח), 

Triplesashimi - (טונה, טרחון, בר ים) ,סלט דייקון ,רוטב טוזאזו, וואסבי וקרקר אורז (78 ש״ח), Lobster ravioli - רביולי לובסטר וקרם פרש ברוטב ביסק וקציפת אצות ( 98 ש״ח), Fiorentina - טיבון עגל 500 גרם מוגש עם פולנטה רכה עם ביצת עין ופיקורינו ( 156 ש״ח), Fraisier – עוגת תותים, ביסקוויט מרציפן, מוסלין וניל ורוטב טונקה וניל ( 48 ש״ח).
איפה: אורי צבי גרינברג 25, אזורי ח"ן תל אביב. 03-6136132.

 

קלארו


בתפריט: במסעדת קלארו של השף רן שמואלי, מגישים בערב השנה החדשה מיטב ספיישלים לסגירת 2018 וכניסתה של 2019.

כמה זה יעלה לכם: מהבוצ'ר המרכזי שרקטורי בעבודת ידם איטלקי עם פריסה במקום (92 שקלים), פלאטו רואייל אוייסטרים, ג'מבו שרימפס ותמנון על הקרח, סשימי של דג ים עם רוטב סרירצ'ה ירקות חיים מהחווה (74 שקלים), ניוקי עם ארטישוק ברוקולי ראפה וגבינות כבשים(88 שקלים), צלעות טלה עם לשון הפר ממולא בבשר טלה ובצל חום עם מג'דרה פריקי ופול ירוק (248 שקלים), אנלוטי של בשר סרטנים, אספרגוסים וקרם פרש(112 שקלים), בוצ'ר בשר זוגי, סינטה, פיקנייה ונתח קצבים עם ירקות חווה (412 שקלים).
איפה: רחוב הארבעה 23 פינת דוד אלעזר, תל אביב. 03-6017777

 

 רומנטי ומפנק בקלארו
 

רומנטי ומפנק בקלארו (יהונתן בן חיים)

 

 

וויסקי-בר מוזיאון, W, וולטר 


בתפריט: במתחם הוויסקי-בר מוזיאון תיערך ארוחה חגיגית המשלבת תפריט אוכל מיוחד לצד הופעה חיה. תפריט האוכל הורכב במיוחד לערב זה וכולל מגוון מנות ספיישל. 19:30 – 22:00 סבב ראשון, 22:00 – 01:00 סבב שני.

כמה זה יעלה לכם: פולנטה מתירס טרי עם קוביות פולנטה פריכה, סלקים צלויים, אספרגוס ושעועית ירוקה - 48 שקלים; גספצ'ו עגבניות פיקנטי עם טרטר מוסר - 54 שקלים ; בעיקריות: פילה בקר עם כבד אווז בזיגוג וויסקי עם תפו"א ננסי - 154 שקלים; קינוח חגיגי של קרם ברולה גאנדויה, שטרוייזל קקאו, טוויל, בננות מקורמלות, וגלידת פופקורן ואגוזי לוז מסוכרים  - 48 שקלים

איפה: דוד אלעזר 27, מתחם שרונה, תל-אביב. 03-9551105

 

 פולנטה וויסקי בר
 

פולנטה בוויסקי בר (נתנאל טוביאס)

 

 

גרקו


בתפריט: מסעדת גרקו של המסעדן צביקי עשת יקבלו את פני השנה החדשה עם תפריט יווני מיוחד שיוגש לצד התפריט הרגיל  המנות המפתות לשנה החדשה ירכיבו את ההיצע הרב של יוון, כאשר ברקע מוזיקה יוונית לוהטת.

כמה זה יעלה לכם: דג נא, פומלה, אגוזי לוז, סלרי, זיתי קלמטה מיובשים ועלי חובזה חלוטים ( 62 שקלים), דובר סול שלם בתנור ברוטב לימון, חמאה, אורגנו טרי ושם מוגש עם תבשיל של ירוקים וארטישוק ירושלמי (180 שקלים), כיסונים במילוי תבשיל כתף טלה, בבצל וצנוברים מוגש על קרם תפוח אדמה מעושן וציר טלה (110 שקלים), לנגוסטין טרי בגריל מוגש עם חמאת שום ירוק ושמיר (94 שקלים), מוס שוקולד לבן והל, טוויל קרמל וצי׳פס ורדים (48 ש״ח).

איפה: גרקו תל אביב, אורי צבי גרינברג 25 תל אביב. 072-3929858 | גרקו הרצליה, אבא אבן 9 הרצליה. 072-3727579.

 

חומוס

חומוס ( דן פרץ)

 

 

HAMBURG


בתפריט: במסעדה מציעים תוספות על ההמבורגר ללא הגבלה בערב הסילבסטר בלבד, שם תוכלו להרכיב את ההמבורגר שתמיד חלמתם עליו. בהמבורג תל אביב ישנה  מערכת ייחודית שיובאה מאירלנד למזיגת בירות עצמאית בשולחנות. כמו כן, יחולקו צ'ייסרים מפנקים במהלך הערב ו-DJ ינצח על הערב הזה.

איפה: HAMBURG המבורג טיילת ת"א. 1-700-507073.

 

 תבנו את ההמבורגר המושחת שתמיד חלמתם עליו
 

תבנו את ההמבורגר המושחת שתמיד חלמתם עליו ( שחר טל)

 

 

 

ARIA


בתפריט: תפריט ייחודי שרקח השף גיא גמזו לחוויה קולינארית עם מנות חדשות שנוצרו במיוחד לסילבסטר לצד מנות קלאסיות. בנוסף יוצע גם תפריט קוקטיילים יוקרתי המבוסס על מקאלן ותפריט רחב של בקבוקי המותג. המקום יעוצב בהשראת "חורף מהאגדות" והסועדים יוכלו להנות מחוויה חורפית עם ענפי עץ אשוח, שביל ענפים מרוססים בשלג לבן ועוד.

כמה זה יעלה לכם: כיסונים ממולאים במוס כבד אווז, ריבת תאנים, ציר מי גבינה, טונקה ופירורי לחם מושחמים בחמאה חומה (92 שקלים); ארטישוק יהודי ננסי מבושל בחומץ יין ועשבי תיבול על קרם תירס מתקתק, בלסמי 18 שנה ופרמז'ן רג'יאנו (72 שקלים); צלעות צרובות במחבת ברזל, ציר טלה, גזרים צלויים ופירה טפנד זיתים (220 שקלים).

איפה: נחלת בנימין 66, תל אביב. טלפון: 03-5296054

 

ברולה


בתפריט: בערב חגיגי, נוטף גלאם בניצוחו של השף ויקטור גלוגר. במהלך הערב הנוכחים יהנו ממגוון רחב של מנות השף, ללא הגבלה, לצד אלכוהול משובח.

כמה זה יעלה לכם: המחיר לאורח 690 שקלים. המחיר כולל כניסה למסיבה, שתייה ואוכל חופשי ללא הגבלה. המחיר כולל שירות.

איפה: הירקון 87, תל אביב. 03-2308780

 

מסיבה, אוכל ושתייה בברולה
 

מסיבה, אוכל ושתייה בברולה ( מירב דדש)

 

 

זכאים


בתפריט: שנת 2019 בפתח ומסעדת זכאים חוגגת עם מבצע סילבסטר שיחל בערב השנה החדשה החל מהשעה 19:00. 

כמה זה יעלה לכם: בין הספיישלים המוצעים בתפריט, ניתן למצוא: סנגרייה חמה- חליטת פירות עם יין אדום בניחוח קינמון, תפוז ותפוח עץ. 39 שקלים; סיידר חם- סיידר תפוחים חמצמץ עם קינמון ויין לבן. 36 שקלים; וצ'אחלב. 16 שקלים.

איפה: סמטת בית השואבה 20 תל אביב יפו, 036135060.

 

בנדיקט


בתפריט: בקבוצת מסעדות בנדיקט מתחילים את הבוקר הראשון של 2019 כבר בערב הקודם, עם תפריט סילבסטר זוגי הכולל מנה ראשונה, 2 מנות עיקריות לבחירה, קינוח סילבסטר זוגי מפנק ו2 קוקטיילים.

כמה זה יעלה לכם:  209 שקלים לזוג.

איפה: בנדיקט, 03-6868657.

 

 בנדיקט
 

בנדיקט המוכר והאהוב (שרית גופן)

 

 

ROOT'S


בתפריט: לרגל פתיחת השנה האזרחית, מציעה מסעדת Root's תפריט חגיגי וייחודי לחגיגות אשר יפתחו בספירה לאחור, שמפניה, מוזיקה ואוכל טוב.

כמה זה יעלה לכם: 280 שקלים לסועד, בהזמנה מראש.

 איפה: ויצמן 1 עכו העתיקה. 077-9964672

 

 בר שוקולד ברוטס
 

בר שוקולד ברוטס ( ארנולד)

 

 

אדום


מה בתפריט: במסעדת 'אדום' אשר במתחם התחנה בירושלים יגישו השפים מוטי דוד ויותם כהן תפריט מיוחד סגנוני ועשיר לכבוד השנה האזרחית החדשה. הארוחה תוגש בסבבים החל מ19:30 -

כמה זה יעלה לכם: הארוחה כוללת מנת פתיח לבחירה (פטאייר אלה או ג'בנה ערבית)  מנה ראשונה לבחירה כמו: סשימי אינטיאס, פלאט איירון מינוט סטייק, סלק לוהט על גספצ'ו ועוד. לעיקריות תוכלו לבחור באדום בין כמה מנות וביניהן : מפרום טלה(220 שח) צלעות טלה בבהרט ורימונים, בר ים שלם על הגריל(320 שקל) קדירת לחי ביין אדום (230 שח) פילה פלמידה לבנה (230 שח) ועוד.

איפה: דוד רמז 4 ירושלים. 02-6246242.

 

 קדירת לחי עגל במסעדת אדום
 

קדירת לחי עגל במסעדת אדום ( דניאל לילה)

 

 

גרציא


בתפריט: גרציא, המטבח המקומי של מיכל גרציאני, מציע תפריט טעימות מיוחד לערב הסילבסטר: אווירה רומנטית, אוכל טוב והרבה אלכוהול. 

כמה זה יעלה לכם:  הארוחה היא זוגית ועלותה: 195 שקלים לסועד.

 איפה: גרציא, קיבוץ העוגן. 09-8943942.

 

 גרציא
 

 רומנטית וטעימה (יעל האן)

 

 

אינדירה


בתפריט: מסעדת אינדירה מזמינה את קהל הסועדים לחתום יחד את שנת 2018 בחגיגה הודית. בין המנות המוגשות יהיו פאקורה ירקות- מבחר ירקות מטוגנים מצופים בבלילת קמח עדשים, מונגדאל פקורי-כדורי ירקות מצופים קמח חומוס, סומסום ותבלינים, סמוסה, בג'יה בצל- טבעות בצל בנוסח הודי, נאן שום, צ'יקן טיקה , עוף טיקה אפגני -נתחי חזה עוף בתיבול עדין, זעפרני- פילה עוף צלוי על גחלים במרינאדה של פטרוזיליה, שום ופלפל חריף, רסמי- שיפודי עוף צלויים על גחלים בקרם ירקות ותבלינים הודיים, קבב.

כמה זה יעלה לכם: 370 ש"ח לזוג.

איפה: שדרות שאול המלך 4 ת"א. 03-6954437.

 

 גלידה אינדירה
 

גלידה מגרה אינדירה ( דן פרץ)

 

 

פרונטו


בתפריט: התפריט הקבוע יורכב מחמש מנות לבחירה מתוך חמש קטגוריות שונות (מנה אחת בכל קטגוריה): מנת פתיח, מנה ראשונה, מנת ביניים, מנה עיקרית וקינוח. לצד תפריט האוכל בערב הסילבסטר יוצע תפריט היינות והקוקטיילים של המסעדה.

כמה זה יעלה לכם: הארוחה תוגש בשני סבבים – סבב ראשון יחל בין השעות19:00  עד השעה21:30  במחיר של 350 שקלים לסועד. הסבב השני יחל בשעה 21:30, במחיר של 450 שקלים לסועד. במהלך הערב ימזג יין ללא הגבלה.

איפה: הרצל 4, תל אביב. 03-5660915

 

הוטל דה ויל


בתפריט: פותחים את שנת 2019 בניחוח פריזאי. ארוחת הסילבסטר החגיגית מתחילה עם פתיח של באגט וקוגלהוף פריכים לצד ממרחים. בגזרת הראשונת העיקריות כל סועד בוחר מנה אחת מכל קטגוריה. לצד כל זה תוגש כוס קרמו לכל אורח.

כמה זה יעלה לכם: הארוחה תתקיים בשני סבבים. הושבה ראשונה עד השעה 20:00 - 260 שח לסועד, הושבה שניה החל מהשעה 21:00 – במחיר של 320 שקלים לאדם.

איפה: דיזנגוף 230 תל אביב. 03-9746999.

 

 סילבסטר בהוטל דה ויל
 

סילבסטר בהוטל דה ויל (דן לב)

 

 

מסעדת תל יצחק


בתפריט: תל יצחק מציעה ערב הכולל ארוחת שרינג בשלושה סגנונות לבחירה מן הים, חגיגת בשרים או מן האדמה, תפריט קוקטיילים ייחודיים וקרנבל ריקודים סטייל ניו אורלינס עד אור הבוקר.

כמה זה יעלה לכם: עלות ארוחת השרינג וכניסה לנשף 350 שקלים לאדם (לא כולל תפריט יין, קוקטיילים ומשקאות קלים)  בהושבה ראשונה ( 19:30 – 21:30) עלות ארוחת שרינג בלבד בהושבה שניה (21:30-23:30) 350 שקלים לאדם ניתן לרכוש גם כרטיס לנשף בהושבה שניה או לנשף בלבד (הכולל משקה ראשון מתנה) בעלות של 100 שקלים לאדם.

איפה: מסעדת תל-יצחק בכניסה לקיבוץ תל יצחק. 09-7411110.

 

ארוחת שרינג בשלושה סגנונות
 

ארוחת שרינג בשלושה סגנונות ( יהונתן בן חיים)

 

 

אלנה


בתפריט: במסעדה פותחים את 2019 בארוחה דקדנטית שיצר השף ברק אהרוני על טהרת המטבח הצרפתי. הארוחה תכלול מבחר קלאסיקות של המטבח הצרפתי, העושה שימוש בחומרי גלם חורפיים מיוחדים כמו קוויאר, פטריות כמהין, אוייסטרים וכבד אווז, כשאת התפריט המיוחד ילוו מבחר עשיר של יינות צרפתיים ומקומיים.

כמה זה יעלה לכם: כבד אווז צלוי עם אגס בוסק מושרה בברנדי (96 שקלים); טורשון כבש אווז ושזיף באמרניאק (96 שקלים); טאטן כרישה וגבינת עיזים (74 שקלים); דג נא עם שומר אורגני, שמן בזיליקום וקוויאר שחור (92 שקלים) וטרטר בקר עם צ'יפס (94 שקלים). שרימפס קריסטל וחמאה מתובלת (168 שקלים); פטריות חורף בטימין וקוניאק (98 שקלים); טורנדו רוסיני- נתח פילה בקר בפחם על טוסט בריוש, מזוגג ברוטב יין אדום ומוכתר בפרוסה שמנה של כבד אווז (245 שקלים).

איפה: אלנה, נחמני 23-25 תל-אביב. 03-5435400

 

Nina Bianca


בתפריט: אירועי השנה האזרחית החדשה יערכו במסעדת הביסטרו הים תיכוני ויכללו מנות ספיישל של השף איתי עטיה, מופע של ההרכב המוזיקלי Retro Band ואלכוהול משובח. בין המנות שיוגשו יהיה סיגר גבינות צאן ופלפלים, סשימי טונה על שמן עגבניות מרג מלוח, מוסקה של גבינות על רוטב עגבניות חמות, ניוקי פולנטה וביצה עלומה, פילה אנטיאס על ריזוטו זעפרן, עגבניות לחות ובצל ירוק צרוב על הפלנצ'ה, פיצה עם קרם פרמזן בטטה גבינת עזים ובזיליקום, פטוצ'יני אספרגוס אפונה עם קוביות סלמון. ולקינוח בר שוקולד לבן וליצ'י עם מי ורדים פטל פיסטוקים ופצפוצי פנינה.

כמה זה יעלה לכם: 400 שקלים לזוג.

איפה: בוסי סנט ג'ורג 9, מתחם ביל"ו. 08-9480080.

 

מנת ניוקי מגרה בביאנקה
 

מנת ניוקי מגרה בביאנקה ( אנטולי מיכאלו)

 

 

בושוויק


בתפריט: המסעדה תציין את בואה של 2019 עם תפריט ספיישלים מיוחד, שיוגש לצד תפריט קוקטיילים מהוקצע. מינימום הזמנה של 150 שקלים לסבב ראשון ו-300 שקלים לסבב שני.

כמה זה יעלה לכם: גבינת קממבר אפויה ותותים (69 שקלים), מול מרנייר- מולים בשמנת, חמאה, יין לבן, כרישה, סלרי, שום ופלפל שאטה (79 שקלים); שרימפס קריסטל על הפלאנצ'ה ברוטב אויסרטים עם שום, לימון ופלפל שחור (94 שקלים); סביצ'ה דג ים עם אבוקדו, עגבניה, בצל סגול, כוסברה ונאצ'וס בייתי (66 שקלים); קלמארי על הפלאנצ'ה עם קרם סלק, יוגורט עיזים ופלפלונים צבעוניים (74 שקלים); וסטייק שייטל עם פירה ושום קונפי (89 שקלים).

איפה: נחלת בנימין 28 תל-אביב. 03-5678006

 

 בושויק
 

אם בא לכם להתחיל את השנה החדשה עם קוקטייל מעולה, זה המקום ( אפיק גבאי)

 

 

המקדש


מה בתפריט: השף לירן בלו יחגגו את השנה האזרחית החדשה עם תפריט טעימות זוגי קרניבורי עשיר. הארוחה תוגש בסבבים החל מ19:00 -בין הראשונות המוצעות בתפריט: סלט לשון בקר בבישול ארוך ובקירמול סויה בהירה, סשימי טונה אדומה בעישון קר עם ספירות טקילה, גספצ'ו מלפפון ופופקורן קינואה. 

פלטת הבשרים כוללת נתחים כמו: אסאדו, מכסה אנטרקוט, פרגית מעושנת, בריסקט, סינטה צרובה בשומן אווז ועוד

כמה זה יעלה לכם:  שתי מנות ראשונות לבחירה, פלטת בשרים במשקל 800 גרם לצריבה אישית, קינוח זוגי ויין הבית ללא הגבלה ב-400 שקלים

איפה: עתיר ידע 4, מתחם אושילנד. א.ת כפר סבא 09-7488824.

 

אתם בוחרים כמה ואיך. מבחר נתחים לצריבה על אבן לבה במקדש
 

אתם בוחרים כמה ואיך. מבחר נתחים לצריבה על אבן לבה במקדש ( אסף אמברם)

 

 

206 דגים


מה בתפריט: מסעדת 206 דגים בצהלה בניצוחו של השף איציק הראל, חוגגת את ערב השנה החדשה עם מנות ספיישל ותפריט שבמרכזו דגים טריים ופירות ים והוא כולל מבחר מנות פיוז'ן עכשוויות ועדכניות. ראשונה לבחירה מתוך בלופין טונה, אבוקדו צלפים ואיולי חרדל ;  סשימי סלמון, טאקו אורז, קיווי וביצי טוביקו ; סלקים אפויים במלח, עלי מרווה, קלאמרי ויוגורט כבשים.עיקרית לבחירה בין רביולי סלק, בר ים צרוב וחמאת מרווה שרופה ; מוסר ים אפוי, קינואה שחורה וירקות חורף; ריזוטו פירות ים. 

כמה זה יעלה לכם: 250 שקלים לסועד. 

איפה: משה סנה 54, תל אביב  טלפון: 03-6483030

 

 

 ריזוטו פירות ים - 206 דגים
 

ריזוטו פירות ים - 206 דגים ( אפיק גבאי)

 

 

 

Tatti


בתפריט: "בראסרי "Tatti  גבעתיים ו"ביסטרו "Tatti Loft יהוד, בניצוחו של השף מארק שולמן חוגגים את השנה החדשה בתפריט ספיישלים מיוחד לצד די ג'יי שינגן לתוך הלילה בלונים ומגנטים למזכרת. 

כמה זה יעלה לכם: פילה מוסר מאודה בציר של ים עם קרם שורשים ואבקת נורי 74 שקלים, סשימי של טונה, טורו, מיסו, מירין וואקמה 68 שקלים, צלעות טלה בפפריקה, טפנד זיתים וארטישוק 86 שקלים, טארט בשר סרטנים 68 שקלים, ניוקי תפוחי אדמה תוצרת טאטי עם באטר "אוז'ו" וזנב שור 82 שקלים, נפוליאון וניל בשני טעמים, קולי של תותים טריים 48 שקלים

איפה: 

Tatti Bakery  דרך השלום 53, גבעתיים ;  אברהם גירון 3, א.ת. יהוד

Tatti tlv – קניון גינדי תא החשמונאים 96, תל אביב יפו.  03-5392500

 

QUATTRO‏


בתפריט: המסעדה תקושט בתפאורה מרהיבה ולהשלמת האווירה ינגנו די.ג'י ונגני סקסופון וגיטרה. הסועדים יצולמו בכניסה למסעדה ויקבלו תמונה למזכרת. בנוסף, יוצע קינוח שנוצר במיוחד לסילבסטר בשם "שלכת". הקינוח מזכיר במראהו אצטרובל עם עלי שלכת וטעמיו מעושנים, מתוקים ומלוחים. קינוח "שלכת" מורכב ממוס מסקרפונה, גלידת תפו"א מדורה, קרמו אצטרובל, שוקולד מריר מעושן, קרמבל קקאו וטווילים מווניל וקקאו.

כמה זה יעלה לכם: בסבב הראשון שיתחיל ב-19:00 מחיר מינימום לסועד יעמוד על 350 שקלים ובסבב השני המינימום לסועד יהיה 400 שקלים

איפה: הארבע 21, תל אביב. 

‏03-919-1555‏

 

 קינוח סילבסטר שלכת קוואטרו
 

קינוח סילבסטר שלכת קוואטרו ( my social)

 

 

בראסרי עין כרם


בתפריט:חוגגים את השנה האזרחית  עם הנוף המדהים של שכונת עין כרם - במסעדת הבראסרי עין כרם תגיש שפית המסעדה, לירז שדה, מנות ספיישל מיוחדות שיתווספו לתפריט הקבוע לצד שמפניות וקוקטיילים חגיגיים.

כמה זה יעלה לכם: מקערת צדפות – וונגולי, רייזר ומולים (72 שח) טיבון עגל זוגי 700 גרם (295 שח) ,סביצה דג ים על סלט שומר ותותים, לוקוס על שפצלה עגבניות אספרגוס ואנשובי, לקינוח תוגש פבלובה תותים בלסמי ועוד.

איפה:  15, המעיין, ירושלים. 02-566-5000

 

רופטופ


בתפריט: במסעדת רופטופ של מלון היוקרה הירושלמי ממילא יגישו לכבוד חגיגות השנה האזרחית החדשה ארוחת טעימות פרי יצירתו של השף קובי בכר.המבלים במקום יוכל ולהנות מהתפריט החגיגי כמו גם בתפריט יינות עשיר ונוף פנוראמי עוצר נשימה של העיר העתיקה.

כמה זה יעלה לכם: 400 ש"ח לסועד

איפה: מסעדת רופטופ, מלון ממילא, ירושלים. 02-5482230.

 

לוקס


בתפריט: במסעדת לוקס החיפאית של השף עלאא מוסא ושותפו אחמד אסדי מבטיחים אווירה שמחה במיוחד  בחגיגות ערב השנה האזרחית החדשה, עם ספיישל קוקטיילים, מוסיקה מעולה ומנות ספיישל חגיגיות של השף.

כמה זה יעלה לכם: בין מנות הספיישל תוכלו למצוא מנות כמו קרפצו שרימפס אדום פלפל חריף ורוקט (52 ש"ח). שרימפס קריסטל  על הפלנצה  מוגש לצד לבנה עם אגוזים ושמן זית (62 ש"ח), סלמון כבוש בסלק, שומר, ערק ושמן זית (52 ש"ח),

אויסטר גילרדו על קרח (26 ש"ח יח ), פילה לוקוס חמאת בויאבז וירקות של חורף (146 ש"ח) ועוד.

איפה: מסעדת לוקס, רחוב הנמל 13, חיפה. 077-2060970.

 

 חגיגות סילבטר במסעדת לוקס
 

סלמון כבוש בסלק, שומר, ערק ושמן זית במסעדת לוקס ( אפיק גבאי)

 

 

סושיאל קלאב


בתפריט: בסושיאל קלאב יחגוגו את השנה האזרחית החדשה בוייב הכי סקסי עם מנות הדגל של המסעדה וגם עם מנות ספיישל של השף צביקה שטראוס וספיישל קוקטיילים של המאסטר מיקסולוג מוש בודניק.

כמה זה יעלה לכם: מחיר מינימום סבב ראשון 250 שקלים לאדם, מחיר מינימום סבב שני 380 שקלים לאדם.

איפה: סושיאל קלאב, שד' רוטשילד 45/ אחד העם 54, טלפון: 03-5601114

 

 סושיאל קלאב
 

אווירה סקסית בסושיאל קלאב ( אפיק גבאי)

 

 

כפרה בר אנד טאפס


בתפריט: במסעדת כפרה של קבוצת קמפאי הבאר שבעית, שממוקמת ברחוב סמילנסקי בעיר העתיקה יחגגו את ערב השנה האזרחית החדשה עם תפריט טעימות אולטרה חגיגי של השף יוסי ונחמן וגם תפריט שתייה עשיר במיוחד וללא הגבלה.

כמה זה יעלה לכם: 240 ש"ח לסועד

איפה: כפרה בר אנד טאפס, רחב סמילנסקי 23, באר שבע. 08-6654854

 

 רביולי בכפרה בר אנד טאפס
 

רביולי בכפרה בר אנד טאפס ( גליה אבירם)

 

 

פופינה


בתפריט: מסעדת פופינה של השף אוראל קמחי תציע לכבוד ערב הסילבסטר ארוחת טעימות של 6 מנות. מסעדת פופינה פועלת במבנה אבן ציורי, מחודש ומעוצב בשכונת נווה צדק ההיסטורית.

כמה זה יעלה לכם: 350  שקלים לסועד בסבב ראשון (סבב ראשון כניסה החל מ- 18:30 ועד 19:15). 395 ש"ח לסועד בסבב השני (סבב שני 21:30 והלאה).

איפה: מסעדת פופינה, רחוב אחד העם 3, נווה צדק, תל-אביב. 03-5757477

 

טייגר לילי


בתפריט: במסעדות 'טייגר לילי', התאילנדית האותנטית, יחגגו ב-31 בדצמבר את השנה האזרחית החדשה עם ארוחת טעימות חורף זוגית מיוחדת. בנוסף, הסועדים ייהנו מכוס יין מבעבע מתנת המסעדה בסמוך לחצות.

כמה זה יעלה לכם: 440 ש"ח לזוג.

איפה: טייגר לילי רמת החייל – הברזל 32, ת"א; טייגר לילי שרונה מרקט – קלמן מגן 3, ת"א. 1-700-70-70-97.

 

 טייגר לילי
 

ארוחת טעימות חורף מיוחדת ( דניאל לילה)

 

 

אנדלוסיה


בתפריט: בר הקוקטיילים והטפאסים הירושלמי פותח את שנת 2019 עם מסיבת טאפסים וקוקטיילים באווירת אכול כפי יכולתך. את הערב ילווה הדיג'יי, שי דניאל, שיהפוך את הבילוי במסעדה למסיבה של ממש באווירה הייחודית של אנדלוסיה.

כמה זה יעלה לכם: 95 שקלים לאדם, כולל טאפסים ללא הגבלה אך לא כולל שתיה.

איפה: מעבר בית הכנסת 12, כיכר המוסיקה, ירושלים. 02-6266306.

 

 אל תפספסו את תפריט אכול כפי יכולתך
 

אל תפספסו את תפריט אכול כפי יכולתך ( אנדלוסיה)

 

 

Pomo 


בתפריט: במסעדת Pomo האיטלקית יחגגו את תחילת השנה האזרחית עם מבחר מנות ספיישל שהרכיב שף הבית שחר ברנע במיוחד לערב זה. מעבר לתפריט האוכל החגיגי ייהנו הסועדים מתפריט יינות מבעבעים, מגוון עשיר של קוקטיילים, תפאורה מושקעת ונוצצת ודי.ג'י שינעים את האווירה עם מוזיקה סוחפת.

כמה זה יעלה לכם: קנלוני אבוקדו ושרימפס 82 שקלים, טורטליני זוקה וכבד אווז 118 שקלים, פפרדלה לובסטר ומח עצם בחמאת עגבניות שרופות וציר לובסטר 162 שקלים, רוסיני פילה בקר, כבד אווז ופירה ברוטב אמרנה 188 שקלים, מסקרפונה תותים ודקואז 62 שקלים

איפה: רח' הברזל 11 רמת החייל, תל אביב. 03-9225320.

 

 קנלוני אבוקדו ושרימפס. יאמי
 

קנלוני אבוקדו ושרימפס. יאמי ( אנטולי מיכאלו)

 

 

דיינינגס


בתפריט: מסעדת הדיינינגס שבמלון נורמן תל אביב, המגישה מיזוג ייחודי ויוקרתי בין מטבח יפני אותנטי ומערבי מודרני, חוגגת את ערב השנה האזרחית החדשה עם תפריט עשיר וייחודי המשלב טעמים מסעירים גם בגרסא צמחונית, אותם יצר השף והבעלים היפני מאסקי סוגיסאקי שמגיע במיוחד ממסעדת האם שבלונדון.

כמה זה יעלה לכם: הארוחה תחל בשעה 20:30 ומחירה 750 שקלים לסועד.

איפה: נחמני 25 תל אביב. 03-5435444.

 

 ארוחה יוקרתית ומיוחדת בדיינינגס
 

ארוחה יוקרתית ומיוחדת בדיינינגס ( אנטולי מיכאלו)

 

 

 

עראיס


בתפריט: לאורחי ערב הסילבסטר יוצע תפריט זוגי בסגנון Fix Menu שיכלול מבחר של מנות ראשונות ועיקריות לבחירה מתוך תפריט הערב החגיגי. כל אחד מהסועדים יוכל לבחור בין יין, קאווה או בירה ואת הארוחה יחתום אחד קינוח בליווי שתיה חמה.

כמה זה יעלה לכם: מחיר הארוחה הזוגית הוא 450 שקלים הכוללים ראשונה לבחירה (קרפצ'יו פטיש רוקט, סלסה עגבניות וברוסקטה קציצות הבית טלה ומרגז, באבאגנוש ופטרוזליה חציל בלאדי באבאגנוש, סלסה עגבניות, פטרוזיליה וסילאן ירקות כתומים צלויים בטטה, גזר, דלעת ופלפל אדום עם סילאן נקניקיות מרגז/צ'וריסוס),  2 עיקריות לבחירה (אנטריקוט 350 גרם סינטה 250 גרם פילה בקר 200 גרם פיקניה מעושנת 300 גרם מהקצב 300 גרם)  קינוח לבחירה (מלבי מי ורדים וקוקוס קלוי, פבלובה מרנג וניל, שוקולד לבן ופירות יער בר שוקולד נוגט קריספי, שוקולד בלגי ושוקלד מריר קרמינו נוגט, מוס נוטלה או טרמיסו) ומשקאות.

איפה: שרונה מרקט, אלוף קלמן מגן 3, תל אביב. טלפון: 03-5509070 

 

 הכינו את הבטן לכוננות ספיגה. עראיס

הכינו את הבטן לכוננות ספיגה. עראיס ( איתן וכסמן)