הלכתם ליוגורטריה לקנות יוגורט? זו התוספת שעדיף להימנע ממנה

היוגורט נתפס עבורנו כבריא יותר מאשר גלידת שמנת, וגם דיאטטי יותר - אבל ברגע שהמוכר ביוגורטריה מציע לכם לשים רוטב שוקולד, עדיף שתידלק אצלכם נורה אדומה

טרנד היוגורטיות פרץ לחיינו כבר לפני כעשור. היוגורט נתפס בעינינו כבריא יותר מגלידת שמנת ודיאטטי יותר כמובן. עם הזמן הפרוזן יוגורט פינה מקום ליוגורטיות החדשות – אבל הרעיון נשאר אותו הדבר: בכוס יוגורט קפוא, יחסית בריא – מה שמסביב, תלוי בכח הרצון האישי של כל לקוח.

 
 


נכון, כולנו יודעים שתוספות כמו בוטנים, טחינה, קרם שוקולד לבן, מקופלת וחתיכות של עוגיות אוראו, הם לא שיא הבריאות. עכשיו הסתכלו על רוטב השוקולד הזה, אנחנו שופכים פנימה שמן ומערבבים שליש רוטב ושני שליש שמן – האם הייתם מסכימים עכשיו לאכול את זה? נכון, זה חוקי, נכון זה מותר אבל כששומעים על שיטת ההכנה, זה נשמע קצת פחות מגרה.
  
במעבדת בריאות הציבור של משרד הבריאות באבו כביר, כבר בדקנו בעבר את הנזק בקלורי מצריכה של יוגורט עטוף בפינוקים. אז בפעם הבאה שיציעו לכם תוספת שוקולד על היוגורט כדאי שתבדקו היטב שמדובר בשוקולד ולא בשמן מעורבב עם שוקולד או במילים אחרות – שוקולד שמן.