מדינה במטבח: הטירוף בישראל סביב בישול ואפייה

ישראל הפכה בשנים האחרונות מעצמה קולינרית. אינסוף מסעדות שף, הצלחות של ישראליות ברחבי העולם וגל של תוכניות ריאליטי שגרמו למאות אלפים להתמסר למה שהיה פעם משימה מתסכלת למדי של עקרת הבית. כולם רוצים לדעת לבשל גורמה, או לאפות גורמה. חוגי הבישול משגשגים ויחד איתם דור חדש של שיטות לימוד שאמורות להכניע גם את חסרי הכישרון שבינינו אל תוך התחביב הלאומי החדש

  • פורסם ב:
  • 01/11/2014 22:15
  • |
  • עודכן ב:
  • 01/11/2014 22:15
  • |
  • כתבים:
  • ינון מילס

  • תגיות: