"מי שרעב, תני לו לאכול": שושי מ"בכור את שושי" שומרת על הגחלת

המסעדה הטריפוליטאית הכי מפורסמת בארץ פתחה סניף דווקא בתחנת דלק מקוללת בפתח תקווה. גיל חובב שמע ממנה האם היה סכסוך במשפחה, ומה ההבדל בין יחס לפושע, ליחס לקצין

בשנת 1966 פתח שאול דבוש המכונה "בכור" דוכן קטן של בוריקות בפרדס כץ. השוק הפך בינתיים לטרף ליזמי נדל"ן, ומסעדת "בכור את שושי" שבכור הקים היא אימפריה.

המסעדה נוהלה כאן במשך עשרות שנים על ידי בכור ובתו שושי אדיב. לימים, לאחר שבכור הלך לעולמו, הצטרפו לצוות סילביה האחות וגם הנכדים כבר פתחו סניפים. המסעדה גדלה ושגשגה, ושירתה את כל צמרת השוטרים והגנבים. אבל עם השנים מי נעלמה מכאן? שושי. אז איפה היא?

 
 
 

דווקא בתחנת דלק ברחוב ז'בוטינסקי בפתח תקווה, לא בדיוק השאנז אליזה של המדינה, בחרה שושי לפתוח את המסעדה החדשה שלה - במקום מקולל בתוך התחנה. שמענו ממנה על המסורת המשפחתית, על השמועות בעניין סכסוכים במשפחה, ואיך היא מתייחסת לשוטר, לפושע מפורסם - או לקבצן. צפו בכתבה