לכבוד ט"ו בשבט: אוהבים פירות יבשים? שימו לב מה מכניסים אליהם

אם עוד לא קניתם פירות מיובשים, ודאי תקנו אותם מחר, בלי לדעת מה בדיוק מכניסים לשם או במה בדיוק מרססים אותם כדי שייראו כל כך מבריקים ויפים. המציאות מבריקה פחות

תעשיית הפירות היבשים בישראל היא בין הבודדות בעולם המערבי שעדיין עושה שימוש בצבעי מאכל מלאכותיים, אשר הוכחו כמסוכנים לבריאות. מה מסתתר בפירות היבשים "ללא סוכר", ולמה מוסיפים לנו שמן חמניות בשזיפים? צפו בכתבה מתוך מוסף "ברקוד" עם נגה ניר נאמן