תחליף לא רע להמבורגר האלמותי. כריך פוקאצ'ה של לה פרינה, אנטולי מיכאלו

מחפשים מה לאכול בטרמינל לפני הטיסה? קבלו מקום איטלקי חדש

לא רוצים להדליק אתכם סתם, אבל שירות חדש מציע להביא לכם את האוכל עד לשער העלייה למטוס. וגם: שבוע אוכל ניו זילנדי ומנה מושחתת בקרפרי האהוב. חדשות אוכל לסופ"ש חמים

מתכוננים לחורף: קרפ מושחת במיוחד ב-ברטון קרפרי מקומי


על הקרפים הממכרים מכוסמת של "ברטון" כנראה שמעתם. יש להם את מלוא הפוטנציאל לשמש ארוחה נהדרת ומשביעה מבלי למלא את הגוף בגלוטן, וחוץ מזה הם פריכים וחתיכים עד מאוד. לקראת החורף החליטו במקום לפזר קצת את עננת הבריאות עם שילוב מושחת ומתבקש למדי בימים שבהם קר: גראטן תפוחי אדמה עם בייקון טלה, שנדחסים לתוך קרפ פריך. על הפלנצ'ה מונח קרפ הכוסמת, מתחמם ומקבל שוליים יפים וקריספיים, ועליו מונחים לפי הסדר הבא: קרם פרש, גבינת אמנטל הולנדית, בצל ירוק, תפוחי אדמה, שום קונפי, רצועות בייקון טלה (44 שקלים). אם רוצים לחזק אפשר להוסיף גם ביצת עין (4 שקלים) או בכלל לצמחן את המנה ולהחיק את בייקון הטלה (34 שקלים). לא משנה מה תבחרו, בסוף יקפלו לכם את הקרפ יפה, יכניסו לקרטון, יבליטו את השוליים השחומים ויביטו בכם מתמודדים עם הכוויה הראשונה בפה רק בגלל שלא הייתם מספיק סבלניים. 


ברטון קרפרי מקומי - אבן גבירול 52 תל אביב


 

 ארוחה שלמה בתוך קרפ. גראטן של בראטון קרפרי מקומי

ארוחה שלמה בתוך קרפ. גראטן של בראטון קרפרי מקומי ( באדיבות המקום)

 

זכרונות מהטיול ההוא: שבוע אוכל ניו-זילנדי בגרינברג ביסטרו 


החל מראשון הקרוב (18.11) ולמשך שבוע ימים יוגש ב"ביסטרו גרינברג" תפריט המוקדש למטבח הניו זילנדי. אם טרם יצא לכם לטעום, מדובר בשילוב מעניין בין ים, טבע ואוכל כפרי, עם השפעות מהתרבות המאורית. בין המנות: "קאי מוהנה", מנה קלאסית של דג נא או שרימפס עם ליים ואבוקדו (78 שקלים), מולים ניו זילנדים ירוקים אפויים בתנור עם גבינת עיזים חריפה וקראסט עשבי תיבול (58 שקלים), פאי במילוי טלה בבצק פריך חם (78 שקלים) וצ'אודר ניוזלנדי של מולים, דגים, סקלופס, שרימפס, סרטנים, ירקות ושמנת (58  שקלים). "ביקור בניו זילנד לפני מספר שבועות הביא איתו געגוע עצום ותשוקה אינסופית לאוכל הניו זילנדי", מספר המסעדן צביקי עשת ששבעלותו המקום, "לכן החלטתי שאת הטעמים האלו חייבים להביא גם כאן. יחד עם יינות ניו זילנדים, אנחנו מתכוננים לאחת החגיגות המרגשות שעשינו בביסטרו גירנברג". הארוחה המכובדת תיחתם במנת המריבה הנצחית: פבלובה קלאסית ניו  זילנדית עם קווי (44 שקלים).

>> התפריט הניו זילנדי יוגש בין ה-18-22 בנובמבר במהלך כל שעות פעילות המקום.

גרינברג ביסטרו - אורי צבי גרינברג 25, אזורי ח"ן תל אביב
 

טעמים מיבשת אחרת. שבוע ניו זילנד בגרינברג ביסטרו

טעמים מיבשת אחרת. שבוע ניו זילנד בגרינברג ביסטרו ( יח"צ)

 

ביס לפני הגייט: מסעדה איטלקית חדשה בשדה התעופה


רשת מאפיות הבוטיק "לה פרינה" פותחת שתי מסעדות איטלקיות בשדה התעופה, האחת באולם הנוסעים היוצאים (דיוטי פרי) והשנייה באולם "שחקים" הפתוח לנוסעים ולקהל המלווים. בשתי המסעדות שייקראו "לה פרינה אל טליו" יוגש תפריט איטלקי הכולל פיצות לפי משקל, מאפים, כריכי פוקצ'ה במילויים שונים, פסטה, לזניה ומרקים, לצד קינוחים. המנות יארזו במארזים נוחים לפתיחה ובליסה בטיסה, ובהמשך ניתן יהיה להזמין מארזי ארוחות שיגיעו באמצעות שירות משלוחים פנימי היישר לשער העלייה למטוס, ללא הצורך להמתין בתור או לבזבז זמן על ליקוט אוכל לטיסה. 

 טעימה מאיטליה עוד לפני שעוזבים את גבולות ישראל. פיצה אל טליו בלה פרינה

טעימה מאיטליה עוד לפני שעוזבים את גבולות ישראל. פיצה אל טליו בלה פרינה ( אסף אמברם)