זאת הסיבה שסלט במסעדה עולה 65 שקלים

בסך הכל קצת עגבניה, מלפפון ועלים ירוקים, אז איך זה שצלחת סלט במסעדה עולה יותר ממרק ואפילו פשטידה? התשובה לא נעימה בכלל, ומסתבר שאנחנו לא הנפגעים היחידים | צפו

לפני כמה ימים פירסם אורן גריפין לוקסנבורג, מנהל מסעדת "פרונטו", פוסט המסביר מדוע סלט ירקות במסעדה עולה 65 שקלים. בפוסט הוא פירט את ההוצאות והעלויות הכרוכות בהפעלת המסעדה, המשכורות, השכירות והמס המשולם על העסקת עובדים זרים. בראיון ל"בוקר אור" מספר לוקסנבורג את כל האמת מאחורי תמחורי המנות, סוגיית הטיפים למלצרים ותשלומי הפנסיה שחייבים המסעדנים לשלם לעובדים הזרים המועסקים במקום. צפו.

הפוסט של אורן לוקסנבורג: