כך הפך גיא גמזו לאשף לחמניות החמאה, שמאכיל את קניה ווסט

גיא גמזו, שף אלמוני עד לא מזמן, הפך את מסעדת מאכלי השחיתות "נונונו" למוקד עלייה לרגל. יצאנו לבדוק איך הילד מאבו כביר הפך לכוכב עולה

כשהיה צעיר, שלחה אמו של גיא גמזו את בנה לחוג ג'ודו - כדי שלא יילך מכות עם הילדים האחרים על הברזלים של שכונת אבו כביר בדרום תל אביב. בשאר הזמן, הוא בישל. "עוד כשהיה קטן", מספרת אמו, "הוא אמר לי שהוא רוצה להיות שף".

היא שמרה עליו והרחיקה אותו מחיי העבריינות, אותם פגש מהצד השני בשירותו הצבאי כטבח בכלא 4. שלוש שנים בשירות סדיר האכיל אותם, והוא יודע שאלמלא אמו, היה עלול להיות אחד האסירים.

 
 
 

כיום הוא השף של אריא המצליחה, שם האכיל את קניה ווסט וג׳סטין ביבר, ולפני כחודשיים פתח לה אחות שובבה וצעירה. שם, במסעדת Nununu, הוא מגיש את כל האוכל ש'אסור' לאכול, כולל לחמניות חמאה ששמן יצא למרחוק. "כל הדברים המושחתים, המשמינים, כל מה שכאילו אומרים לך לא ואתה אוכל בכל זאת", הוא מסביר, "זה נונונו".

צפו בכתבה המלאה​