עוגיות קקאו וקינמון , חיה אילונה דר

מתכון לעוגיות קקאו וקינמון

אחרי ארוחת חג כבדה, אין כמו כוס תה של בוקר עם עוגיות פריכות וממכרות כדי לפתוח את היום. כמה דקות הכנה וזמן קצר בתנור והן שלכם | המתכון של חיה אילונה דר

  • פורסם ב:
  • 16/09/2018 13:48
  • |
  • כתבים:
  • אוכל 13

עוגיות תמיד מתקבלות אצלי בברכה ולא משנה מה השעה, אם בבוקר עם כוס הקפה הראשון או במשך היום בהזדמנויות שונות. תמיד תמצאו אצלי צנצנות עם עוגיות שונות בצבעים וטעמים מגוונים.

כעת חשבתי מה היינו רוצים להכין לימי החג לאחר הסעודה הגדולה וידעתי שכדאי שנכין עוגיות טעימות שיתאימו מאוד לאחר כל הכובד שנשאנו בארוחה. העוגיות שבחרתי לשתף אתכם פריכות בזכות ציפוי הסוכר והקינמון, קלות להכנה ותוך זמן קצר תגלו שלא נשאר מהן פירור. בתיאבון.

עוגיות קקאו וקינמון

כ-36 עוגיות

מצרכים:

1/4 2 כוסות קמח

1/2 כוס קקאו

2 כפות קרם טרטר

כפית סודה לשתיה

1/2 כפית מלח

מעט ג'ינג'ר מגורד

כוס חמאה מרוככת

3/4 סוכר

2 ביצים גדולות

לטבילה:

כף קינמון

1/2 כוס סוכר

אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • מערבבים בקערה אחת קמח, קקאו, קרם טרטר, סודה לשתיה ומלח.
  • בקערת מיקסר מקציפים את החמאה עם 3/4 כוס סוכר עד שנוצר קרם, מוסיפים את הביצים אחת אחת עד שהן נבלעות בקרם.
  • מורידים את המהירות ומוסיפים את החומרים היבשים.
  • שמים את חומרי הטבילה בקערה, תולשים בצק בגודל כף, מגלגלים לכדור וטובלים בתערובת הקינמון סוכר.
  • מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-10 דקות.
  • מצננים היטב על רשת צינון.
הדרך להכנת עוגיות קקאו וקינמון

הדרך להכנת עוגיות קקאו וקינמון (חיה אילונה דר )

 

המתכון פורסם במקור ב-29.9.2011