תבשיל בורגול עם גרגירי חומוס , קרן ביטון כהן

מתכון לתבשיל בורגול עם גרגירי חומוס

ישראל אהרוני מלמד אתכם איך להכין תוספת שמתפקדת גם כמנה בפני עצמה - בורגול עם גרגירי חומוס, פלפל חריף ועלי כוסברה מעל

  • פורסם ב:
  • 16/09/2018 13:11
  • |
  • כתבים:
  • אוכל 13

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 10 דקות | כמות מנות: | רמת קושי: קל

מצרכים:

4 כפות שמן זית


2 כוסות בורגול עבה, מושרה במים ומסונן


1/2 בצל סגול גדול


1 פלפל ירוק חריף


חצי שקית (2 כוסות) גרגירי חומוס מוקפאים


8 משמשים יבשים


מלח ופלפל


כפית כורכום


מיץ מלימון אחד


כוס כוסברה קצוצה


אופן הכנה:

  • קוצצים את הבצל והפלפל הירוק לקוביות בינוניות.
  • שמים את השמן בסיר רחב ושטוח, מטגנים את הבצלים והפלפל עד להזהבה.
  • קוצצים גס את המשמשים.
  • מוסיפים את החומוס והמשמשים למחבת, מטגנים כשתי דקות. ממליחים ומפלפלים
  • מוסיפים את הבורגול, כורכום ומיץ לימון ומערבבים תוך כדי טיגון במשך כחמש דקות.
  • מכבים את האש ומוסיפים את הכוסברה הקצוצה. מגישים.

המתכון פורסם במקור ב-26.10.2012