פררו רושה זריז ובייתי , מתוך התכנית

פררו רושה זריז ובייתי

איך מכינים פררו רושה בבית מ-5 מרכיבים בלבד? קוראים לקונדיטור אורן בקר שילמד אותנו איך להכין את הממתק הקלאסי בדיוק ב-10 דקות. מתכון קטן ושובב

  • פורסם ב:
  • 19/08/2018 17:08
  • |
  • עודכן ב:
  • 19/08/2018 10:00
  • |

אורן בקר

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: שעה | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים:

165 גרם מחית נוגט


60 גרם שוקולד לבן


לציפוי:
200 גרם שוקולד חלב מומס


20 סמ"ק שמן


35 גרם ברס


אופן הכנה:

  • ממיסים על בן מארי הכל יחד עד לקבלת מסה אחידה.
  • מניחים בסיליקונים קטנים בצורת חצי כיפה. מקפיאים.
  • מחברים כל 2 חצאים לעיגול.
  • מצפים בשוקולד חלב מומס ולאחר מכן בברס, מעבירים לקירור עד להתייצבות.
  • מגישים.

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2014