עוגיות שקדים, קרן ביטון כהן

מתכון לעוגיות שקדים נוסטלגיות

קרן ביטון כהן, הבלוגרית החביבה עלינו מניו-יורק, חולקת איתנו מתכון משגע לעוגיות שקדים נוסטלגיות: 4 מצרכים, 5 דקות הכנה, 20 דקות בתנור וכוס קפה אחת לסיום

  • פורסם ב:
  • 18/08/2018 21:20
  • |
  • עודכן ב:
  • 18/08/2018 18:00
  • |

קרן ביטון כהן

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 5 דקות | זמן כולל: 25 דקות | 20 עוגיות | רמת קושי: קל

מצרכים:

3 כוסות שקדים לבנים, פרוסים


2 חלבונים


1/2 כוס סוכר לבן


1 כפית תמצית וניל


אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • מעבירים את כל המצרכים לקערה גדולה ומערבבים היטב.
  • בתבנית מרופדת בנייר אפייה יוצרים תלוליות מהתערובת בעזרת כפית.
  • משטחים כל תלולית בעזרת גב הכפית.
  • אופים 20 דקות עד הזהבה.

לאתר הטעים והיפהפה של קרן ביטון כהן >> לחצו כאן

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2013