סלט זוקיני ופטריות רענן עם פרמזן ובלסמי, אפרת ליכטשנטט

סלט זוקיני ופטריות רענן עם פרמזן ובלסמי

שגיא אזולאי ממסעדת לבן בסנימטק ירושלים הכין לנו סדרת מתכונים מרעננת לימי חנוכה המלאים בטיגונים ובשמן. והפעם סלט רענן ופריך ששובר את כל הטעם והכבדות של הטיגונים

  • פורסם ב:
  • 18/08/2018 20:42
  • |
  • עודכן ב:
  • 18/01/2018 18:00
  • |

שגיא אזולאי

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 5 דקות | זמן כולל: 15 דקות | 2-4 מנות | רמת קושי:קל

 

מצרכים:

3 יחידות זוקיני


1 חבילה של פטריות שמפניון, נקיות וחתוכות לרבעים


2 צנוניות פרוסות דק


1/3 כוס גבינת פרמז'ן מגורדת


כף חומץ בלסמי איכותי


1/2 כפית מלח ים


קורט פלפל שחור גרוס


גרידה מלימון אחד


2 כפות שמן זית איכותי


1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה


אופן הכנה:

  • בעזרת קולפן מקלפים את הזוקיני לרצועות עד שמגיעים לחלק עם הגרעינים.
  • בקערה נפרדת מערבבים את כל שאר החומרים.
  • מוסיפים את הרצועות של הזוקיני ונותנים לסלט "לנוח" במשך 10 דקות שיספוג טעמים.

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2013