לא אהובים אגוזים? החליפו בפקאנים, ליאת אלדר

מתכון לבראוניז שוקולד לפסח

המתוק המושלם לצד התה שאחרי ארוחת החג - בראוניז שוקולד עם אגוזים של הקונדיטור מיקי שמו

  • פורסם ב:
  • 12/04/2011 12:35
  • |
  • עודכן ב:
  • 27/03/2018 09:23
  • |

מיקי שמו

מצרכים:

200 גרם שוקולד מריר

250 גרם חמאה

350 גרם סוכר

100 גרם אגוזים

1 כפית תמצית וניל

4 ביצים (280 גרם)

100 גרם קמח תפוחי אדמה

100 גרם קמח מצה

5 גרם אבקת אפיה (1/2 שקית)

20 גרם קקאו

קורט מלח

אופן הכנה:

  • מערבלים חמאה סוכר, וניל ומלח עד שנוצרת תערובת אחידה ותפוחה.
  • מוסיפים את הביצים בהדרגה.
  • מנפים את הקמח מצה ,קמח תפוחי אדמה וקקאו ומוסיפים לתערובת החמאה והביצים. מערבבים.
  • ממיסים את השוקולד ומוסיפים לתערובת ביחד עם האגוזים.
  • אופים ב-175 מעלות למשך 30-35 דקות.
  • המלצה: ניתן לפזר את שברי האגוזים מעל התערובת אחרי מזיגתה לתבנית ולאפות הכל יחד.

המתכון באדיבות הקונדיטור מיקי שמו.

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2011