כוח מן הטבע, שי אפגין

מתכון לפשטידת תרד

פשטידת תרד כשרה לפסח בתוספת גבינות וצנוברים

  • פורסם ב:
  • 01/04/2009 10:45
  • |
  • עודכן ב:
  • 29/05/2018 10:00
  • |

ברק חי חורש

מצרכים:

חצי ק"ג תרד שטוף, חתוך לרצועות
1 חב' טוב טעם
חופן גבינה צהובה מגורדת
3 ביצים
1 כף קורנפלור
3 כפות קמח מצה
שליש כוס צנוברים קלויים
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט חמאה מומסת לשימון התבנית

אופן הכנה: 

• מאדים בסיר את התרד כשלוש דקות ומעבירים למסננת
• מערבבים בקערה את שאר החומרים, מוסיפים את התרד ומערבבים היטב
• משמנים את התבנית בחמאה, יוצקים את תערובת הגבינה לתבנית, משטחים את התערובת בתבנית לשכבה אחידה
• מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ – 160 מעלות למשך כ – 30 דקות

המתכון באדיבות ברק חי חורש ל"טרה"
 

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2009