סלט קינואה וסלק, טל סיוון ציפורין

טעים ובריא: סלט קינואה וסלק

סלט טעים ובריא שהוא גם ארוחה מלאה: סלק וקינואה ברוטב מרענן וקל להכנה, עם חמוציות ואגוזים

  • פורסם ב:
  • 21/05/2015 03:34
  • |
  • עודכן ב:
  • 05/09/2016 03:43
  • |

נעם דקרס– ביסל'ה

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: שעה | 6-8 מנות | רמת קושי: בינוני

מצרכים:

3 כוסות קינואה מבושלת


1 כוס סלק מגורד בפומפיה עבה


1/4 כוס חמוציות מיובשות בסירופ תפוחים


1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים


1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה


1/4 כוס נענע קצוצה


1/4 כוס בצל ירוק קצוץ לטבעות דקות


1/4 כוס שמן זית מאיכות מעולה


4-5 כפות חומץ בלסמי איכותי


מלח לפי הטעם

אופן הכנה:

  • מערבבים את כל החומרים פרט לשמן זית וחומץ בלסמי. (אחרת הנוזלים יגרמו להידבקות של עשבי התיבול ויווצרו גושים קטנים של עשבי תיבול)
  • להוסיף את שמן הזית והחומץ הבלסמי ולערבב היטב. מתבלים במלח.

רוצים עוד מתכונים לסלטים? לחצו כאן