סלט דלעת טרייה עם חמוציות וגרעיני דלעת, ערוץ האוכל

סלט דלעת טרייה עם חמוציות וגרעיני דלעת

מה עושים עם דלעת בלי לבשל אותה? אולי סלט מרענן עם חמוציות, גרעינים פריכים ורוטב חמוץ-מתוק?

  • פורסם ב:
  • 21/05/2015 03:34
  • |
  • עודכן ב:
  • 02/10/2017 14:54
  • |

אודרי בן אדרת

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 10 דקות | 4 מנות | רמת קושי: קל

מרכיבים:

לסלט:

500 גר' דלעת טרייה חתוכה לקוביות קטנות 1*1 ס"מ


30 גר' חמוציות מיובשות


30 גר' צימוקים


30 גר' אגוזי מלך קלויים


30 גר' גרעיני דלעת קלופים וקלויים


4 כפות נענע קצוצה


4 כפות כוסברה קצוצה


4 כפות סלרי קצוץ


2 כפות ג'ינג'ר כבוש קצוץ

לרוטב:

3 כפות שמן זית


3 כפות סילאן


3 כפות חומץ בלסמי


3 כפות רכז רימונים


מלח


פלפל

אופן הכנה:

  • לערבב את כל מרכיבי הסלט מלבד גרעיני הדלעת.
  • לערבב את כל מרכיבי הרוטב.
  • להגשה: לערבב את הסלט והרוטב ולפזר גרעיני דלעת.