לביבות ירק ותפו"א עיראקיות (ערוק), נועם פריסמן

לביבות ירק ותפו"א עיראקיות (ערוק) • מתכון של ישראל אהרוני

אחד המתכונים הכי טעימים שיש ללביבות ירק הם הערוק העיראקיים. ישראל אהרוני מלמד אתכם איך להכין אותן

  • פורסם ב:
  • 16/07/2015 15:12
  • |
  • עודכן ב:
  • 27/03/2018 06:55
  • |

ישראל אהרוני

סוג מתכון: פרווה, צמחוני | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 30 דקות | רמת קושי: קל

מצרכים

3 תפוחי אדמה אפויים בנייר כסף (מוכן מראש, חשוב שיהיו חמים)


צרור פטרוזילה


5 בצלים ירוקים


4 כפות קמח


כפית אבקת אפיה


2 ביצים


מלח, פלפל

אופן הכנה

  • מקלפים את תפו"א, מועכים, מעבירים לקערה.
  • קוצצים דק בצל ירוק ופטרוזיליה ומוסיפים לקערה יחד עם שאר החומרים ומערבבים.
  • צרים מהתערובת לביבות ומטגנים בשמן זית.

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2015