אגרול מטוגן, נועם פריסמן

אגרול מטוגן • מתכון של ישראל אהרוני

מי לא אוהב אגרול? אהרוני מלמד אתכם להכין גרסא קלה וטעימה במיוחד

  • פורסם ב:
  • 16/07/2015 15:12
  • |
  • עודכן ב:
  • 27/03/2018 07:52
  • |

ישראל אהרוני

סוג מתכון: פרווה, טבעוני | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 30 דקות | רמת קושי: קל

מצרכים

4 דפי פילו


3 כפות שמן


1 כף ג'ינג'ר


2 בצלי שאלוט פרוסים דק


2 שיני שום קצוצות


1 גזר חתוך לג'וליינים


כוס נבטים


רבע כרוב


מלח, פלפל


כפית סוכר


3 כפות סויה


לדבק קמח: 2 כפות קמח, 2-3 כפות מים


להגשה: רוטב צ'ילי מתוק

אופן הכנה

  • חותכים כרוב דק
  • שמים את השמן בווק וכשהוא חם מטגנים את השום, ג'ינג'ר ובצלי שאלוט כדקה.
  • מוסיפים גזר כרוב ומטגנים דקה, מוסיפים נבטים, עוד דקה.
  • מוסיפים סויה, סוכר, מלח פלפל מבשלים רגע ומעבירים לקערה שיתקרר.
  • מכינים דבק קמח (קמח מים)
  • פורשים את עלי פילו, חותכים לריבועים של 15 ס"מ.
  • שמים תלולית מילוי במרכז, מגלגלים ומדביקים.
  • מטגנים בשמן עמוק כמה דקות.
  • מגישים עם רוטב צ'ילי מתוק
  •  

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2015