קסדיה עם גואקמולה, נועם פריסמן

קסדיה עם גואקמולה • מתכון של ישראל אהרוני

הארוחה המקסיקנית המושלמת! טורטיות ממולאות בגוואקמולה, גבינה ופלפלים, שכל אחד יאהב

  • פורסם ב:
  • 16/07/2015 15:12
  • |
  • עודכן ב:
  • 27/03/2018 11:47
  • |

ישראל אהרוני

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: 40 דקות | רמת קושי: קל

מצרכים

טורטיות


2 אבוקדו בשלים


2 עגבניות קצוצות


צ'ילי אדום קצוץ


3 בצלים ירוקים קצוצים


חצי כוס כוסברה קצוצה


מיץ מלימון אחד


מלח, פלפל גרוס


עוד צריך:
גבינת מנצ'גו מגורדת


פלפלים קלויים אדומים (אפשר מצנצנת)


צ'ילי אדום פרוס


עלי כוסברה


בצל ירוק קצוץ


2 עגבניות תמר פרוסות דק

אופן הכנה

  • מועכים את האבוקדו, מערבבים אליו את העגבניות הקצוצות, הצ'ילי, הבצלים הקצוצים, הכוסברה, מיץ הלימון והמלח והפלפל.
  • שמים טורטייה על מחבת, מפזרים עליה מעט גבינה, מניחים פלפלים קלויים, עגבניות, כוסברה, בצל ירוק וצ'ילי, מפזרים שוב גבינה.
  • מניחים טורטייה שניה מעט ומועכים מעט. קולים כשתי דקות. הופכים על צלחת וקולים גם על הצד השני.
  • חותכים למשולשים, ומגישים עם הגואקמולה.

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2015