צפו: מאחורי הקלעים במפעל של רולדין

איך נראה המפעל של הקונדיטוריה שהכי מזוהה עם סופגניות? כמה יחידות הם מכינים ביום ומה הקינוח האהוב על השף? צפו בסיור הבלעדי שלנו במפעל של רולדין

וידיאו

טקסט

חג החנוכה הולך ומתקרב וכל הקונדיטוריות מתחילות לעבוד שעות נוספות. קונדיטוריית רולדין, שעברה מהפך תדמיתי בשנים האחרונות, מזוהה מאוד עם סופגניות צבעוניות, מלאות במילויים מגוונים וטעמים מפתיעים. קיבלנו הזדמנות חד-פעמית להציץ במאחורי הקלעים של המפעל שמייצר את הסופגניות הכי ססגוניות בארץ.

 

צילום ועריכה: אלי שרם

 

מחפשים מתכונים לסופגניות טובות וטעימות? נסו את אלה:

סופגניות במילוי שוקולד, בננה ואגוזי לוז

סופגניות קלאסיות במילוי ריבה או שוקולד

סופגניות במילוי קצפת ותותים