עוגיות חמאת בוטנים, שני צדיקריו

עוגיות חמאת בוטנים • מתכון מתוך סופר שי-לי

שי-לי ליפא עם מתכון לעוגיות פטנט, שמכינים מחמאת בוטנים, ובלי קמח.

  • פורסם ב:
  • 16/07/2015 15:12
  • |
  • עודכן ב:
  • 21/06/2018 14:00
  • |

שי-לי ליפא 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 30 דקות | כ-18 עוגיות | רמת קושי: קל

מצרכים

1 כוס דחוסה (240 גרם) חמאת בוטנים עם שבבי בוטנים


1/2 כוס (100 גרם) סוכר


1 ביצה גדולה (L)


1 כפית תמצית וניל אמיתית

אופן הכנה

  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • מערבבים חמאת בוטנים, סוכר, ביצה ותמצית וניל בקערה.
  • בידיים מעט רטובות יוצרים כדורים בקוטר 3 ס"מ. מניחים בתבנית ומועכים עם מזלג לדוגמת פסים.
  • אופים בתנור החם כ-10 דקות עד שהעוגיות זהובות.

הפניות

רוצים לצפות בשי-לי מכינה את המתכון? לחצו כאן.

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2015