מאפינס בטטה ללא גלוטן, יפעת בשבקין

קסם כתום: מאפינס בטטה ללא גלוטן

בלי קמח ובפחות מעשר דקות, המאפינס המעולים האלה יהפכו לאורחים קבועים במטבח שלכם, והכל בזכות טריק גאוני שאחראי למרקם הקראנצ'י בלי טיפת גלוטן

  • פורסם ב:
  • 15/08/2017 16:56
  • |
  • עודכן ב:
  • 18/07/2018 19:00
  • |

6-8 יחידות, חלבי, קל

מצרכים:

1 בטטה מבושלת קלופה ומרוסקת


2 כוסות פצפוצי אורז בטעם טבעי


2 ביצים


1 מיכל קוטג'


1 כפית מלח


2\1 כפית פלפל שחור


רבע כוס גבינה קשה מגוררת

ילדים יטרפו בשמחה. מאפינה בטטה נטול גלוטן
 

ילדים יטרפו בשמחה. מאפינה בטטה נטול גלוטן(יפעת בשבקין)

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים יחד
  • ממלאים מנג'טים קשיים או תבנית שקעים משומנת ואופים במשך 25 דקות עד השחמה והתמצקות.

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2017