עוגיות לינדזר, יח"צ רולדין

עוגיות לינזר מיוחדות לפסח

חיתוכיות קטנות ומתוקות שמורכבות מבצק פריך, קונפיטורת תות ושטרויזל קוקוס ושקדים - הן בדיוק הביס המתוק שתשמחו לקבל בפסח

  • פורסם ב:
  • 28/03/2015 13:51
  • |
  • עודכן ב:
  • 21/06/2018 14:00
  • |

שלומי פדידה

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: שעה | תבנית מרובעת 20X30 ס"מ | רמת קושי: קל

מצרכים לבצק פריך שקדים:

60 גרם חמאה


90 גרם אבקת סוכר


מקל וניל


1 ביצה


110 גרם שקדים טחונים


20 גרם קוקוס


10 גרם קורנפלור


70 גרם קמח תפוחי אדמה


400 גרם קונפיטורת פירות יער


לשטרויזל קוקוס ושקדים:

100 גרם סוכר


100 גרם חמאה קרה


מקל וניל


100 גרם שקדים טחונים


100 גרם קוקוס טחון


170 גרם קמח תפוחי אדמה


אופן הכנת הבצק:

  • במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה , הוניל ואבקת הסוכר.
  • בהדרגה ותוך כדי ערבוב מוסיפים את הביצה עד לקבלת מסה אחידה.
  • מוסיפים את כל שאר החומרים לתערובת החמאה, גם כן תוך כדי ערבוב איטי במיקסר.
  • מורחים בעזרת פלטה על תבנית מרופדת בנייר אפייה, אופים כ- 10 דקות בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות.
  • מוציאים מהתנור ומצננים.
  • מורחים מעל את קונפיטות פירות היער.

שטרויזל קוקוס ושקדים:

  • במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל החומרים עד לקבלת תערובת פירורית.
  • מפזרים שכבה אחידה על קונפיטורת פירות היער.
  • אופים כ- 30 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות.
  • מצננים ומפזרים אבקת סוכר מעל.
  • חותכים לקוביות בגודל הרצוי.

המתכון באדיבות רולדין

מחפשים מתכוני פסח נוספים? נסו את אלה:

עוגת שוקולד-קוקוס

מוס שוקולד לבן ותותים

עוגת שקדים ופטל

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2015