פרגית במחבת - צלויה עם פטריות, ברוקולי ומגוון תבלינים

ארוחת צהריים טעימה ומושלמת על מחבת אחת: פרגיות צלויות עם ירקות בשילוב תבלינים

דרגת קושי: קל | זמן הכנה: 25 דקות | מספר סועדים: 3

אביזרים:

מחבת רחבה

מלקחיים

 

חומרים:

3 חתיכות פרגית - ללא העור

6 פטריות חתוכות לחצאים

1 כוס ברוקולי קפוא שופרסל

4 כפות רוטב סויה שופרסל

2 כפות שום גבישי שופרסל

3 כפות שמן זית שופרסל

4 כפות רוטב צ'ילי מתוק שופרסל

1 כפית מלח שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס שופרסל

1 כף פפריקה מתוקה מרוקאית שופרסל

1 כפית כמון שופרסל

1/2 כוס מים

 

אופן ההכנה:

  • בצלחת רחבה מערבבים את התבלינים היבשים.
  • במחבת רחבה מניחים את שמן הזית ומחממים מעט.
  • מצפים את הפרגיות היבשות בתערובת התבלינים ומניחים במחבת.
  • צולים 5 דקות מכל צד ומוסיפים את הברוקולי, הפטריות, הסויה והצ'ילי.
  • מוסיפים חצי כוס מים ומבשלים עד לצמצום הנוזלים.

 

 

 

(יח"צ)