סלט פטוש בריא

סלט שהוא ארוחה - ירקות טריים חתוכים גס, פרוסות לחם קלויות ותיבול של שמן זית

  • פורסם ב:
  • 10/05/2017 13:54
  • |
  • עודכן ב:
  • 05/06/2018 14:00
  • |

דרגת קושי: קל | זמן הכנה: 50 דקות | מספר סועדים: 3

אביזרים:

גזייה

מחבת פסים לצלייה

צלחת רחבה להגשה

חומרים:

2 חצילים קלויים וקלופים

2 עגבניות חתוכות לקוביות

1/4 כוס מיץ לימון שופרסל

2 פלפלים חריפים ירוקים

1 כוס פטרוזיליה שופרסל - קצוצה

6 כפות שמן זית שופרסל

1 כפית מלח שופרסל

1 כפית כמון שופרסל

1/2 כוס פטרוזיליה שופרסל - קצוצה

4 פרוסות לחם שופרסל - צנימים

אופן ההכנה:

  • מערבבים בקערה את החצילים עם המלח, הכמון, מיץ הלימון ושמן הזית.
  • על צלחת שטוחה מניחים את החציל הקלוי ומפזרים את קוביות העגבניות ואת הפטרוזיליה הקצוצה.
  • חותכים את הצנימים לקוביות גדולות.
  • מפזרים את קוביות הצנימים מסביב לסלט ומזלפים את שמן הזית מעל.
 

(יח"צ)

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2017