קישואים ממולאים, אהרוני טו גו

מתכון לקישואים ממולאים צמחוניים

ישראל אהרוני מפנק את הצמחוניים שבינכם וגם אלו שלא, במתכון לקישואים ממולאים עם אורז וירקות ללא בשר

  • פורסם ב:
  • 25/01/2017 15:31
  • |
  • עודכן ב:
  • 24/06/2018 07:00
  • |

חומרי הגלם:

6 קישואים מרוקנים

למילוי:

כוס אורז בסמטי (מושרה במים במשך שעה לפחות)


בצל קצוץ דק


3 שיני שום קצוצות דק


כוס כוסברה טרייה


½ כוס נענע


¼ חבילה צנוברים קלויים


¼ כוס צימוקים קטנים


6 משמשים יבשים קצוצים דק


מלח, פלפל גרוס


כף שמן זית


לרוטב:

2 כוסות מים רותחים


¼ כוס שמן זית


מיץ לימון מלימון אחד


שן שום פרוסה


6 עלי מרווה


מלח, פלפל


להגשה:

יוגורט עיזים גד

אופן ההכנה:

  • מערבבים את כל חומרי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה.
  • ממלאים את הקישואים בתערובת המילוי.
  • במחבת רחבה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומביאים לרתיחה.
  • מסדרים את הקישואים במחבת, מכסים בנייר כסף ומבשלים  על להבה בינונית. כעבור חצי שעה הופכים את הקישואים לצידם השני וממשיכים לבשל חצי שעה נוספת בחום נמוך, סך הכל שעה. מגישים עם יוגורט עיזים.

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2017