סהרוני בוריקיטס גבינה- ללא גלוטן, גיל גוטקין

ללא גלוטן: סהרוני בורקיטס גבינה

סהרוני בצק פריכים וגבינתיים ללא טיפה של גלוטן, ואפילו בלי הרבה שומן. הפינוק הכי כיפי!

  • פורסם ב:
  • 06/11/2014 12:26
  • |
  • עודכן ב:
  • 18/07/2018 14:00
  • |

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 25 דקות | זמן כולל: שעה | 8 סהרונים | רמת קושי: קל- בינוני

רשימת מצרכים

1 כוס קמח "כרגיל", רב תכליתי מנופה


¼ כפית אבקת אפייה


½ כוס גבינה צהובה מגוררת


50 גר חמאה


¼ כפית מלח


½ כוס גבינה לבנה

אופן הכנה

  • מחממים תנור ל180 מעלות.
  • לשים את החומרים בקערה לבצק אחיד.
  • מחלקים לשתיים את הבצק ויוצרים 2 דיסקיות. אם הבצק דביק, מקררים אותו כרבע שעה במקרר.
  • בין 2 ניירות אפייה, מרדדים כל כדור לעובי 3 מ"מ.מחלקים את הבצק ל 8 משולשים(כמו פיצה) ומגלגלים מהחלק הרחב לצר. אופים כ-10 דקות, עד להזהבה.
  • ניתן להבריש בביצה טרופה לפני ההכנסה לתנור ולפזר שומשום.

לעמוד הפייסבוק של עינת מזור ולעוד מתכונים לחצו כאן.

רוצים עוד מתכונים ללא גלוטן? לחצו כאן.

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2015