סלט תפוחי אדמה וסלמון, מתוך התוכנית פעמיים אהרוני

סלט תפוחי אדמה וסלמון

ישראל אהרוני מכין את אחד הסלטים האהובים ביותר במטבח הישראלי: תפוחי אדמה, חתיכות סלמון מעושן והרבה עירית קצוצה. טעים ובריא

  • פורסם ב:
  • 26/02/2015 15:40
  • |
  • עודכן ב:
  • 28/03/2018 08:59
  • |

ישראל אהרוני

סוג מתכון: דגים | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: חצי שעה | רמת קושי: קל

מצרכים:

2 קופסאות אפונה סינית


400 גרם תפוחי אדמה קטנים, חצויים


2 קופסאות סלמון מעושן, מפורר


לרוטב:
1 כף חרדל


2 שני שום, קצוצות


3 כפות שמן זית


מלח ופלפל גרוס


כף מיונז


מיץ מלימון 1


עירית קצוצה


אופן הכנה:

  • מבשלים את האפונה הסינית ולאחר מכן מקררים במים קרים.
  • מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים עד שהן עשויים.
  • מערבבים את חומרי הרוטב בקערה קטנה נפרדת.
  • מערבבים את תפוחי האדמה עם האפונה והסלמון.
  • יוצקים את הרוטב, ומערבבים.
  • מפזרים מעל עירית קצוצה.

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2015