פילה סלמון צרוב, קרן ביטון כהן

פילה סלמון צרוב עם עגבניות ובזיליקום

תמרה אהרוני מכינה גרסה פשוטה וקלה לפילה סלמון ביתי: שני נתחים עסיסיים, עגבניות איכותיות ומעט בזיליקום ויש לכם מנה כמו במסעדה

  • פורסם ב:
  • 30/10/2014 14:32
  • |
  • עודכן ב:
  • 24/07/2018 14:00
  • |

סוג מתכון: דגים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 20 דקות | רמת קושי: קל

מצרכים:

2 נתחים של פילה סלמון


מעט שמן זית


2 עלי מרווה


מלח, פלפל


לרוטב:
שמן זית


1 קופסא עגבניות מרוסקות


2 שיני שום, פרוסות דק


חופן עלי בזיליקום


1 כף חומץ בלסמי


מלח פלפל


אופן הכנה:

  • מורחים את הסלמון בשמן זית, ממליחים ומפלפלים אותו ומדביקים לו עלה מרווה.
  • מטגנים את הדגים כ-2 דקות מכל צד עד שהם שחומים ופריכים.
  • מערבבים את חומרי הרוטב בקערית ויוצקים למחבת עם הדגים.
  • מכסים את המחבת ומבשלים על להבה נמוכה עשר דקות.
  • מגישים עם אורז או ירקות מבושלים.

רוצים לצפות בתמרה מכינה את המתכון? >> לחצו כאן

לשאר המתכונים מהתוכנית:

סלט שעועית סיני עם בשר טחון
סלט שעועית ירוקה ועגבניות שרי
לימונים כבושים בצנצנת
סלמון צלוי עם רוטב עגבניות

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2014