לביבות תפוחי אדמה ובטטות, יח"צ

כרישה, פטריות וגבינה בלביבה אחת

מתכון מהיר וקל ללביבות פריכות ונימוחות שמשלבות תפוחי אדמה ובטטות

  • פורסם ב:
  • 04/04/2013 13:38
  • |
  • עודכן ב:
  • 21/04/2013 17:53
  • |

מצרכים:

3 בטטות בינוניות


1 תפוח אדמה גדול


1 גבעול סלרי קצוץ דק


3 ביצים


1 כוס קמח


3 כפיות אבקת מרק בצל קנור


מלח,פלפל שחור


שמן לטיגון


אופן הכנה:

  • מגרדים את תפוחי האדמה והבטטות בפומפייה גסה.
  • מעבירים לקערה ומערבבים עם הביצים, הקמח, הסלרי, הפלפל השחור ואבקת המרק.
  • מחממים שמן במחבת, לוקחים כף גדושה מהעיסה ובעזרת כף נוספת משחררים לתוך השמן. כך ממשיכים ליצור לביבות עד שהמחבת מלאה.
  • מטגנים משני הצדדים 2-3 דקות עד להשחמה קלה. מוציאים אל נייר סופג. חוזרים על התהלים עם שאר העיסה. 
  • נותנים ללביבות להתקרר מעט לפני שאוכלים.

המתכון באדיבות קנור

פורסם לראשונה ב-2013