כרובית מטוגנת עם עלי מרווה מטוגנים, מתוך אהרוני

מתכון לכרובית מטוגנת בציפוי פריך

כרובית במרינדה של חרדל וצ'ילי, מצופה בפירורי פנקו ומטוגנת עד הזהבה

  • פורסם ב:
  • 23/02/2011 16:03
  • |
  • עודכן ב:
  • 10/07/2018 07:00
  • |

מצרכים:

כרובית גדולה מחלוקת לפרחים 

2 ביצים טרופות

1 כף חרדל

1 כף שמן זית

2 כפות מיץ לימון

מלח

פלפל

מעט שבבי צ'ילי

צרור עלי מרווה

מצרכים לציפוי:

1 כוס פירורי לחם או פנקו

1 כוס גבינת פרמזן מגורדת דק

12 כף קליפת לימון

1/2 כוס פטרוזיליה הקצוצה דק

אופן הכנה:

  • טורפים את הביצים, חרדל, לימון, שבבי צ'ילי ושמן זית.
  • מערבבים את הפירורים עם הגבינה, לימון והפטרוזיליה.
  • טובלים את הכרובית בביצה ואחר כך בפירורים ומטגנים בשמן עמוק.
  • טובלים גם עלי מרווה בביצים ובפירורים ומטגנים גם אותם.

רוצים לראות איך אהרוני מכין את המתכון? צפו בתכנית המלאה

מחפשים עוד מתכונים? נסו את אלה:

סלטים שמתפקדים כארוחה

אנטיפסטי ברוטב ויניגרט

סלטים טריפוליטאים

המדריך להנבטה ביתית

3 דרכים להכנת סלט סלק

סלט קוסקוס מלא עם טופו

מתכון לסלט קינואה עם שקדים וחמוציות

מתכון לסלט עוף עם שומשום

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2011