מקפיצה בשנייה כל סלט. גרנולה מלוחה מתוך הספר, דניאל לילה

פסגת הסלט: גרנולה מלוחה של שי לי ליפא

גם הסלט הכי טעים ויצירתי שיש, ישמח לתוספת של הפלא הפריך הזה, ששובר כל סטיגמה אפשרית על בריאות וסגפנות

  • פורסם ב:
  • 15/10/2017 20:09
  • |
  • עודכן ב:
  • 15/04/2018 09:00
  • |
  • כתבים:
  • אוכל 13

המתכון באדיבות שי-לי ליפא  מתוך הספר 100% טבעי

גרנולה מלוחה טבעונית

חומרים ל-450 גרם גרנולה:


3 כפות שמן זית


2 כוסות שיבולת שועל שלמה


½ כוס שקדים פרוסים דק


½ כוס גרעיני חמניות קלופים


½ כוס גרעיני דלעת


1/3 כוס סומסום מלא


2 כפות תבלין זעתר


1/2 כפית מלח

אופן ההכנה:

  • מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים את כל החומרים ומטגנים 5-4 דקות תוך כדי בחישה מתמדת, עד שהגרנולה זהובה.
  • מסירים מהלהבה ומצננים היטב. שומרים בצנצנת אטומה מחוץ למקרר עד שבועיים.

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2017