רק לקטוף מהעץ ויש לכם ארוחה. אבוקדו, פוטוליה

סלט אבוקדו מרענן וקייצי

שף חסן עלי חולק איתנו מתכון נפלא וקייצי לסלט אבוקדו מרענן עם הרבה מרכיבים טריים, בדיוק לימי אוגוסט החמים

  • פורסם ב:
  • 03/07/2014 14:33
  • |
  • עודכן ב:
  • 30/07/2018 07:00
  • |

סוג מתכון: טבעוני | זמן הכנה: 10 דקות | מנה אחת גדולה | רמת קושי: קל

מצרכים:

1 אבוקדו גדול


1 עגבנייה בינונית


1/2 ראש בצל סגול


1/4 זר כוסברה


מלח


פלפל


לימון סחוט טרי


שמן זית


אופן הכנה:

  • קולפים את האבוקדו, הבצל והעגבנייה.
  • חותכים את האבוקדו לפרוסות עבות, את העגבנייה לבינוניות ואת הבצל לדקות.
  • קוצצים את הכוסברה ומוסיפים לירקות.
  • מערבבים הכול יחד ומטבלים במלח פלפל שמן זית ולימון.

המתכון באדיבות מסעדת "רג'ינה", פרופסור יחזקאל קויפמן 2, תל-אביב

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2014