ממרח אבוקדו וטחינה, ינאי מנחם

ממרח אבוקדו וטחינה • מתכון מתוך סופר שי-לי

הממרח המושלם לארוחת הערב: שילוב של טחינה ואבוקדו יוצר אתהממרח שכולם יאהבו לשים על הלחם ליד הסלט

  • פורסם ב:
  • 16/07/2015 15:12
  • |
  • עודכן ב:
  • 30/07/2018 07:00
  • |

סוג מתכון: פרווה/טבעוני | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 10 דקות | כוס ממרח | רמת קושי: קל

מצרכים

1 אבוקדו בינוני בשל


1/4 כוס טחינה גולמית


1/4 כוס מיץ לימון


1 שן שום קצוצה גס


מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנה

  • מרסקים את כל החומרים במעבד מזון לממרח אחיד וחלק.
  • טועמים ומתקנים תיבול.
 

רוצים לראות את שי לי מכינה את המתכון בפרק המלא של התוכנית? לחצו כאן.

הכתבה פורסמה לראשונה בשנת 2015