סלט קיסר , שני צדיקריו

סלט קיסיר • מתכון מתוך סופר שי-לי

שי-לי ליפא עם סלט בלקני צבעוני ושמח (שהוא לא סלט קיסר, אל תתבלבלו!) עם קוסקוס והמון ירקות, שיכול להיום גם תוספת וגם ארוחה מלאה

  • פורסם ב:
  • 16/07/2015 15:12
  • |
  • עודכן ב:
  • 19/11/2015 02:49
  • |

שי-לי ליפא

סוג מתכון: סלט | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 25 דקות | כ-4 מנות | רמת קושי: קל

מצרכים

לקוסקוס:
1 כוס קוסקוס בינוני קוסקוס מזון


1 כוס מים רותחים


1 כף שמן זית


לסלט:
1 עגבנייה בינונית חתוכה לקוביות בגודל 1/2 ס"מ


1/2 פלפל אדום בינוני חתוך לקוביות בגודל 1/2 ס"מ


2 גבעולי בצל ירוק פרוסים לעיגולים דקים (גם החלק הלבן)


1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה דק


1/4 כוס כוסברה קצוצה


1/4 כוס נענע קצוצה דק


1 כף רסק עגבניות


2 כפות שמן זית


2 כפות מיץ לימון


1 כף רכז רימונים


מלח ופלפל שחור גרוס

להגשה:
15 עלי חסה קטנים

אופן הכנה

  • מכינים את הקוסקוס: מניחים קוסקוס בקערה גדולה. מוסיפים מים רותחים ושמן זית, מערבבים ומכסים ברדיד אלומיניום. משהים 5 דקות.
  • מערבבים את הקוסקוס בעזרת מזלג, כדי לאוורר ולהפריד את הגרגירים. מצננים.
  • מכינים את הסלט ומגישים: מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
  • מניחים כ-2 כפות סלט בכל עלה חסה ומסדרים בצלחת. מגישים מייד.

רוצים לצפות בשי-לי מכינה את המתכון? לחצו כאן.